BEZMAKSAS piegāde uz Venipak pakomātiem visā Latvijā no 9.99EUR!
BEZMAKSAS piegāde uz Venipak pakomātiem visā Latvijā no 9.99EUR!

BEPANTHEN Eye acu pilieni, 10 ml

BEPANTHEN Eye acu pilieni, 10 ml

Bepanthen Eye acu pilieni ar dekspantenolu nodrošina acs virsmas aizsardzību un sausu acu mitrināšanu. Piemēroti arī kontaktlēcu lietotājiem. Ērts iepakojums pudelītē, pēc atvēršanas var lietot 12 mēnešus.

1247 1559 30d zemākā cena: € 12.47

Ir noliktavā

Produkta attēls var atšķirties no reālā produkta izskata.
Derīguma termiņš: 2027-05-30
Piegāde visā Latvijā
  • Latvijas pasta pakomāts – € 1.85
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Pasta nodaļa – € 1.85
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • DPD pakomāts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Venipak pakomātsbezmaksas
  • Venipak pickup punktsbezmaksas
  • Omniva pakomāts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Smartpost pakomāts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Smartpost pickup punkts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95

  • DPD kurjers – € 2.50
    . Bezmaksas piegāde virs € 24.99

Bepanthen® Eye acu pilieni satur nātrija hialuronātu - hialuronskābes nātrija sāli, kas savu īpašību dēļ uz acs radzenes veido vienotu, noturīgu un īpaši ilgas iedarbības aizsargslāni, kas neietekmē redzi. Papildus tam Bepanthen® Eye acu pilieni satur provitamīnu B5 (dekspantenolu), kuram piemīt spēja izteikti piesaistīt ūdeni; tas gan mitrina un pasargā acis, gan pastiprina nātrija hialuronāta mitrumu saglabājošās īpašības.

Nātrija hialuronāta (stabilizē asaru plēvīti) un dekspantenola (mitrina, nomierina) kombinācija nodrošina acs virsmas aizsardzību un mitrināšanu.

Tā rezultātā Bepanthen® Eye nodrošina ilgstošu nomierinošu iedarbību sekojošos gadījumos:

  • mehānisks stress, piemēram, cieto vai mīksto kontaktlēcu lietošanas laikā vai diagnostiskas acu pārbaudes laikā;
  • kaitīga vides iedarbība, piemēram, gaisa kondicionēšana, vējš, aukstums, sauss gaiss vai gaisa piesārņojums, piemēram, ar cigarešu dūmiem;
  • acu kairinājums no intensīvas redzes noslodzes, piemēram, strādājot pie datora, mikroskopa vai ilgstoši vadot transportlīdzekli.

Konservantus nesaturošajiem Bepanthen® Eye acu pilieniem ir laba panesība, arī lietojot tos ilgstoši. Bepanthen® Eye acu pilieni piemēroti arī cilvēkiem, kas lieto kontaktlēcas. Acu pilienu lietošanas laikā kontaktlēcas nav jāizņem.  

Zīmols BEPANTHEN
Forma acu pilieni
Vecums Pieaugušajiem
Īpašības Bez konservantiem
Dzimums Vīriešiem
Izcelsmes valsts Vācija

Lai atvērtu pudelīti, noņemiet drošības gredzenu, pavelkot tam paredzēto atloku, līdz tas ir pilnībā noņemts (attēls Nr. 1). Pēc tam noņemiet vāciņu, pavelkot to uz augšu (attēls Nr. 2). Nedaudz atlieciet galvu uz aizmuguri, skatieties uz augšu un viegli atvelciet apakšējo plakstiņu prom no acs. Turot pudelīti ar atveri uz leju, ar stingru un ilgstošu spiedienu iepiliniet vienu pilienu acī aiz apakšējā plakstiņa 3-5 reizes dienā (attēls Nr. 3 un 4). Lēnām aizveriet acis, lai šķidrums vienmērīgi pārklātu acs virsmu. Izvairieties no pudelītes atveres saskares ar acīm vai rokām. No atlikušā piliena, kas palicis uz pudelītes atveres, ieteicams atbrīvoties, viegli uzsitot pa pudelītes apakšu. Aizveriet pudelīti, tai viegli uzspiežot vāciņu (attēls Nr. 5). Ja diskomforts palielinās vai stāvoklis neuzlabojas, konsultējieties ar acu ārstu!

1 ml satur: nātrija hialuronāts (0,15 %), dekspantenols (2 %), nātrija hlorīds, nātrija citrāts, citronskābe, ūdens injekcijām.

Jums ir ieteikums vai jautājums?

Rakstiet mūsu farmaceitam, izmantojot zemākesošo formu.

Atstājiet savu atsauksmi