BEZMAKSAS piegāde uz Venipak pakomātiem visā Latvijā no 9.99EUR!
BEZMAKSAS piegāde uz Venipak pakomātiem visā Latvijā no 9.99EUR!

MAVEX Cold Feet krēms kājām, 100 ml

MAVEX Cold Feet krēms kājām, 100 ml

Sildošs un atjaunojošs krēms, kas izveidots ar sinerģisku augsti koncentrētu ārstniecības augu un garšaugu ekstraktu fitokompleksu.

3723 4654 30d zemākā cena: € 27.92

Ir noliktavā

Produkta attēls var atšķirties no reālā produkta izskata.
Derīguma termiņš: 2026-12-30
Piegāde visā Latvijā
  • Latvijas pasta pakomātsbezmaksas
  • Pasta nodaļabezmaksas
  • DPD pakomātsbezmaksas
  • Venipak pakomātsbezmaksas
  • Venipak pickup punktsbezmaksas
  • Omniva pakomātsbezmaksas
  • Smartpost pakomātsbezmaksas
  • Smartpost pickup punktsbezmaksas

  • DPD kurjersbezmaksas

Satur izsmalcinātas mikrokapsulētas termoaktīvas tehnoloģiski aktīvās sastāvdaļas, asinszāles un kliņģerīšu ekstraktus, kā arī kurkumas, ingvera, krustnagliņas, sudrabegles un fenheļa termiski uzkarsējošās ēteriskās eļļas, augus, kas vienmēr izmantoti kā kosmētiskie palīglīdzekļi saaukstēšanās gadījumos.

Tas stimulē pakāpenisku lokālu sildošu efektu un nodrošina pēdu un kāju labsajūtu, neizraisot kairinājumu vai niezi. Iedarbojas ātri, nekairina ādu, saglabājot patīkamo un efektīvo termisko sildošo efektu. Šis ilgstošais efekts daļēji ir saistīts ar to, ka termiskās sildīšanas aktīvās sastāvdaļas ir mikrokapsulētas un pakāpeniski atbrīvojas berzes rezultātā kustības laikā.

Cold Feet Cream ir kosmētikas līdzeklis, kas sastāv no 95% dabīgām sastāvdaļām un nesatur mākslīgas smaržvielas. Tā patīkamā smarža ir dabiska, iegūta, izmantojot sudrabegles, fenheļa, apelsīna, bergamotes, laima, eikalipta, piparmētru un kadiķa ēteriskās eļļas.

Ātri iesūcas, neatstāj atlikumus un optimāli mitrina ādu.

Fitoterapeitiskās efektivitātes paaugstināšanai Cold Feet Cream izmanto biomimētisku lamelāru emulsiju – ārstniecisko vielu izdalīšanai izmantoto farmaceitisko tehnoloģiju, kas ļauj pakāpeniski un nepārtraukti efektīvi izvadīt augu ekstraktos esošās aktīvās sastāvdaļas, tādējādi paaugstinot to funkcionālo efektivitāti.

Zīmols MAVEX
Forma krēms kājām
Vecums Pieaugušajiem
Īpašības Bez parabēniem
Iedarbība Atjaunojošs
Ādas tips Visiem ādas tipiem
Dzimums Sievietēm
Vīriešiem
Izcelsmes valsts Šveice

Ar apļveida kustībām iemasējiet skartajā zonā, līdz tas pilnībā uzsūcas. Pēc lietošanas rūpīgi nomazgājiet rokas. Uzklāšanas laikā un pēc tam nepieskarieties acīm.

Lai palielinātu tā iedarbību, to var uzklāt pēc kāju vannas vai karstas vannas.

Tā kā nav nevēlamu blakusparādību, piemēram, kairinājuma, dedzināšanas vai niezes, Cold Feet Cream var lietot arī vietās, kur ir trausli kapilāri.

Aqua (Water), Glycerin, Propanediol, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Dicaprylyl Ether, Glyceryl Stearate, Potassium Cetyl Phosphate, Caprylic/Capric Triglyceride, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Curcuma Longa (Tumeric) Root Oil, Zingiber Officinale (Ginger) Root Oil, Behenyl Alcohol, Glycol Palmitate, Hypericum Perforatum Flower Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Stearic Acid, Palmitic Acid, Olus Oil (Vegetable Oil), Citrus Bergamia Peel Oil Expressed, Carbomer, Xanthan Gum, Citrus Sinensis Peel Extract/Citrus Aurantium Peel Extract, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Tocopheryl Acetate, Caprylyl Glycol, Citrus Aurantifolia Peel Extract, Tricaprylin, Eugenia Caryophyllus (Clove) Flower Oil, Juniperus Mexicana Wood Oil, Abies Pectinata Oil, Foeniculum Vulgare (Fennel) Oil, Mentha Piperita Oil, Pelargonium Graveolens Oil, Vanillyl Butyl Ether, 1,2-Hexanediol, Cellulose Acetate Butyrate, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Pentaerrytrhrityl Tetra-Di-t-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Benzotriazolyl Dodecyl p-Cresol, Disodium EDTA, Citral*, Eugenol*, Limonene*, Linalool*, Citronellol. *From pure natural essential oils.

Jums ir ieteikums vai jautājums?

Rakstiet mūsu farmaceitam, izmantojot zemākesošo formu.

Atstājiet savu atsauksmi