BEZMAKSAS piegāde uz DPD paku skapjiem visā Latvijā no 4.99EUR!
BEZMAKSAS piegāde uz DPD paku skapjiem visā Latvijā no 4.99EUR!

ACETOCAUSTIN LOSUNG šķīdums, 1 ml

ACETOCAUSTIN LOSUNG šķīdums, 1 ml

Līdzeklis kārpu ārstēšanai.

1799

Ir noliktavā

Produkta attēls var atšķirties no reālā produkta izskata.
Derīguma termiņš: 2027-04-30
Piegāde visā Latvijā
  • Latvijas pasta pakomāts – € 1.85
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Pasta nodaļa – € 1.85
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • DPD pakomātsbezmaksas
  • Venipak pakomāts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Venipak pickup punkts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Omniva pakomāts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Smartpost pakomāts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Smartpost pickup punkts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95

  • DPD kurjers – € 2.50
    . Bezmaksas piegāde virs € 24.99

Acetokustīnu lieto, lai ārstētu parastās kārpas (Verrucae vulgaris).

Īpaši brīdinājumi bērniem

Acetocaustin satur ļoti kodīgu vielu monohloretiķskābi. Ja bērns šo vielu norītu, it īpaši mazs bērns ar ķermeņa masu mazāku par 15 kg, šīs vielas toksisko (t.i., indīgo) īpašību dēļ sekas varētu būt nāvējošas. Lietotājus nekavējoties jābrīdina par nepieciešamību šo līdzekli uzglabāt bērniem, it īpaši maziem bērniem, nepieejamā vietā. Jāizslēdz jebkāda iespējamība bērnam nonākt saskarē ar Acetocaustin, ja vien tā nav līdzekļa atbilstošā izmantošana. Bērniem līdz 6 gadu vecumam Acetocaustin uzklāt drīkst tikai ārsts. Vecākiem bērniem šķīduma uzklāšanu jāveic pieaugušajam.

Zīmols ACETOCAUSTIN
Forma šķīdums
Vecums Senioriem
Iedarbība Pret kārpām
Dzimums Vīriešiem
Izcelsmes valsts Vācija

Aizsargājiet veselo ādu ar vazelīnu!

Novietojiet kastīti ar perforētajā atverē ievietotu Acetocaustin flakonu uz stabilas, cietas virsmas. Turēt bērniem nepieejamā un nepieejamā vietā. Pēc atvēršanas iegremdējiet lāpstiņu Acetocaustin šķīdumā. Pēc tam uzklājiet šķīdumu uz kārpas. Tā kā Acetocaustin ir ļoti kodīgs, daudzums, kas atbilst vienai lāpstiņai 1 reizi nedēļā, ir pietiekams, lai sasniegtu vēlamo rezultātu. Nekad nelietojiet vairāk kā daudzumu, kas atrodas uz vienas lāpstiņas!

Lietošana bērniem
Bērniem līdz 6 gadu vecumam Acetocaustin uzklāt drīkst tikai ārsts. Vecākiem bērniem šķīduma uzklāšanu jāveic pieauguša- jam. Nekad neārstējiet kārpu biežāk kā vienu reizi nedēļā, pat ja Jūs knapi redzat pārklājumu.
Maksimālais ārstējamais virsmas laukums ir 2 cm2, kas atbilst laukumam apmēram 1,4 cm x 1,4 cm. Ja šajā laukumā ir vairāk nekā viena kārpa, vispirms jāārstē tikai viena kārpa un pirms citu kārpu ārstēšanas, nogaidiet, kamēr pirmā sadzīst. Acetocaus- tin korozīvās iedarbības rezultātā bojā gājušās šūnas pēc kāda laika kļūs bālganas un organisms tās atgrūdīs. Pirms lietošanas neatdaliet atmirušos audus mehāniski, jo pat neliels ādas bojājums var izraisīt iekaisumu.
Citos ādas apvidos, izņemot kāju pēdas un roku plaukstas, ārstētās kārpas jāpārbauda biežāk attiecībā uz ādas kairinājumu, jo ļoti kodīgā Acetocaustin iedarbība var izraisīt rētu veidošanos.

Šķīduma uzklāšana uz grūti aizsniedzamām ķermeņa vietām (piemēram, kāju pēdām), it īpaši pacientiem ar kustību traucējumiem, būtu jāveic palīgam. Tas attiecināms arī sīko motoro funkciju traucējumu (piemēram, roku trīce, plaukstu stīvums) gadījumā.

Pēc lietošanas
Aizskrūvējiet Acetocaustin flakonu un pārliecinieties, ka bērniem neatveramais vāciņš ir cieši noslēgts un bērniem neatveramais mehānisms darbojas. Ļaujiet Acetocaustin šķīdumam nožūt apmēram 5 minūtes un pēc tam noņemiet ap kārpu uzklāto ziedi vai pastu. Vienmēr uzglabājiet Acetocaustin flakonu vertikālā stāvoklī, cieši noslēgtu un bērniem neredzamā un nepieejamā vietā! Aptuvenais lietošanas ilgums ir 5 nedēļas. Lūdzu, konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu, ja Jums liekas, ka Acetocaustin iedarbība ir par stipru vai par vāju.

100 mg šķīduma satur 50 mg monohloretiķskābes.

Flakons ar 0,5 ml šķīduma satur 297,5 mg monohloretiķskābes.

Jums ir ieteikums vai jautājums?

Rakstiet mūsu farmaceitam, izmantojot zemākesošo formu.

Atstājiet savu atsauksmi