BEZMAKSAS piegāde uz DPD paku skapjiem visā Latvijā no 9.99EUR!
BEZMAKSAS piegāde uz DPD paku skapjiem visā Latvijā no 9.99EUR!

AIMX Hydrate Me sejas maska, 1 gab.

AIMX Hydrate Me sejas maska, 1 gab.

"Hydrate Me" – tieši mērķī! Kad ādai trūkst hidratācijas. Bagātīgi bagātināta ar 8 dažādām hialuronskābēm. Koncentrēta ātras iedarbības maska. 100% dabīga biocelulozes loksne, kas pieguļ kā otrā āda. Ražots Dienvidkorejā.

839

Ir noliktavā

Produkta attēls var atšķirties no reālā produkta izskata.
Derīguma termiņš: 2026-05-28
Piegāde visā Latvijā
  • Latvijas pasta pakomāts – € 1.85
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Pasta nodaļa – € 1.85
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • DPD pakomāts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 9.99
  • Venipak pakomāts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Venipak pickup punkts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Omniva pakomāts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Smartpost pakomāts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Smartpost pickup punkts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95

  • DPD kurjers – € 2.50
    . Bezmaksas piegāde virs € 24.99

AIMX Biocelulose Deep Moisturizing Sheet sejas maska, kas bagātināta ar hialuronskābi, peptīdiem un citiem augu ekstraktiem, pieguļ kā otrā āda un neierobežo kustības.

Maska tika izstrādāta ciešā sadarbībā ar vadošo Korejas kosmētikas ražotāju un pasaulē atzītu docentu, kā arī savas jomas profesionāļiem.

Unikāla lokšņu maska, kas bagātīgi bagātināta ar aktīvajām vielām, iedarbojas efektīvi un mērķtiecīgi.

Zīmols AIMX
Forma sejas maska
Vecums Pieaugušajiem
Iedarbība Mitrinošs
Stiprinošs
Ādas tips Visiem ādas tipiem
Dzimums Sievietēm
Vīriešiem
Izcelsmes valsts Dienvidkoreja
Lai sasniegtu vislabākos maskas lietošanas rezultātus, ieteicams veikt šādu darbību secību: Sejas mazgāšana ar attīrošu līdzekli. Ar skrubi maigi notīriet atmirušās ādas šūnas. Uzklājiet toneri. Pirms maskas uzklāšanas var uzklāt serumu vai plānu krēma maskas kārtu. Maska labāk uzsūks visas zem tās esošās vielas. Uzklājiet masku un atstājiet 15-20 minūtes. Atlikušo serumu var iemasēt sejas, dekoltē vai ķermeņa ādā. Pabeidz procedūru, uzklājot sejas krēmu un acu krēmu. Neaizmirsti parūpēties arī par savu kakla izgriezumu! Lai sasniegtu vislabākos rezultātus, iesakām ikdienas ādas kopšanas rutīnā iekļaut produktus ar hialuronskābi un barjeras īpašībām.
Water, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Glycerin , Beta-Glucan, Glutathione, Glucose, Xylitol, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Centella Asiatica Extract, Acetyl Hexapeptide-8, Hydrogenated Lecithin, Dextrin, Hydroxypropyl Methylcellulose, Calcium Carbonate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Phytosphingosine, Ceramide NP, Trehalose, Betaine, Adansonia Digitata Seed Extract, Sodium Hyaluronate, Crosspolymer, Benzyl Glycol, Caprylyl Glycol, Sodium Ascorbyl Phosphate, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Potassium Hyaluronate, Citrullus Lanatus (Watermelon) Fruit Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Lens Esculenta (Lentil) Fruit Extract , Sodium PCA, Sodium Lactate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Hyaluronate, Sodium Acetylated Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Allantoin, Silica, Carbomer, Arginine, Panthenol, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Disodium EDTA.
Jums ir ieteikums vai jautājums?

Rakstiet mūsu farmaceitam, izmantojot zemākesošo formu.

Atstājiet savu atsauksmi