BEZMAKSAS piegāde uz DPD paku skapjiem visā Latvijā no 4.99EUR!
BEZMAKSAS piegāde uz DPD paku skapjiem visā Latvijā no 4.99EUR!

ANCIENT+BRAVE True Collagen pulveris, 200 g

ANCIENT+BRAVE True Collagen pulveris, 200 g

Kolagēna pulveris "True Collagen" satur 1. tipa hidrolizētus kolagēna peptīdus, kas ir viegli sagremojami, pilnībā uzsūcas un ir profesionāli pārbaudīti.

Vairāk par produktu
3224 4299 30d zemākā cena: € 30.09

Ir noliktavā

Produkta attēls var atšķirties no reālā produkta izskata.
Derīguma termiņš: 2027-09-30
Piegāde visā Latvijā
  • Latvijas pasta pakomātsbezmaksas
  • Pasta nodaļabezmaksas
  • DPD pakomātsbezmaksas
  • Venipak pakomātsbezmaksas
  • Venipak pickup punktsbezmaksas
  • Omniva pakomātsbezmaksas
  • Smartpost pakomātsbezmaksas
  • Smartpost pickup punktsbezmaksas

  • DPD kurjersbezmaksas

Kolagēna pulveris "True Collagen" satur 1. tipa hidrolizētus kolagēna peptīdus, kas ir viegli sagremojami, pilnībā uzsūcas un ir profesionāli pārbaudīti. Nesatur aromatizētājus un smaržvielas. Pievienojiet to aukstiem vai karstiem dzērieniem, kokteiļos pirms vai pēc treniņiem, smūtijos vai pievienojiet ēdienam maltītes laikā. Izcils produkts aktīvam dzīvesveidam, diētai vai kā skaistumkopšanas rituāls, kas bez lielas piepūles pabaro ķermeni un ādu no iekšpuses.

Zīmols ANCIENT+BRAVE
Forma pulveris
Īpašības Dabīgs
Nesatur pienu
Dzimums Sievietēm
Vīriešiem
Izcelsmes valsts Apvienotā Karaliste
Pieaugušajiem katru dienu, 5g pulvera pievienot jebkuram karstam vai aukstam dzērienam pēc savas izvēles vai ēdienam. Lietošanas ilgums 2 mēneši, lietošanas kursu var atkārtot. Brīdinājumi. Nelietot, ja ir paaugstināta jutība pret kādu no sastāvdaļām, kā arī grūtniecības un zīdīšanas periodā. Nepārsniegt ieteicamo diennakts devu. Glabāt bērniem nepieejamā vietā. Neizmantot uztura bagātinātāju pilnvērtīga un sabalansēta uztura aizvietošanai.
Sastāvdaļas: hidrolizēts liellopu kolagēns (100%)* *ražots ES Ieteicamā produkta dienas deva 5g satur 5 g hidrolizēta kolagēna. Uzturvērtība 5 g 100 g Enerģētiskā vērtība 77kJ/18kcal 1536kJ/362kcal Tauki 0g 0,1g tostarp piesātinātas taukskābes 0g 0,1g Ogļhidrāti 0g 0,3g tostarp cukuri 0,1g 0,5g Šķiedrvielas 0,1g 0,9g Olbaltumvielas 4,5g 89,5g Sāls 0,06g 1,20g"
Jums ir ieteikums vai jautājums?

Rakstiet mūsu farmaceitam, izmantojot zemākesošo formu.

Atstājiet savu atsauksmi