BEZMAKSAS piegāde uz Venipak pakomātiem visā Latvijā no 9.99EUR!
BEZMAKSAS piegāde uz Venipak pakomātiem visā Latvijā no 9.99EUR!

ANCIENT+BRAVE Wild Collagen 5g paciņas, 15 gab.

ANCIENT+BRAVE Wild Collagen 5g paciņas, 15 gab.

Kolagēna pulveris "Wild Collagen" satur 1. tipa hidrolizētus jūras kolagēna peptīdus, kas ir viegli sagremojami, pilnībā uzsūcas un ir profesionāli pārbaudīti. Ilgtspējīgi iegūti no brīvi peldošām sīgām no Ziemeļatlantijas ledainajiem ūdeņiem."

Vairāk par produktu
1994 2849 30d zemākā cena: € 17.09

Ir noliktavā

Produkta attēls var atšķirties no reālā produkta izskata.
Derīguma termiņš: 2026-06-30
Piegāde visā Latvijā
  • Latvijas pasta pakomāts – € 1.85
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Pasta nodaļa – € 1.85
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • DPD pakomāts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Venipak pakomātsbezmaksas
  • Venipak pickup punktsbezmaksas
  • Omniva pakomāts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Smartpost pakomāts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Smartpost pickup punkts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95

  • DPD kurjers – € 2.50
    . Bezmaksas piegāde virs € 24.99

Jūras kolagēns.
Uztura bagātinātājs paciņās ar hidrolizētiem kolagēna peptīdiem.
Kolagēna peptīdi ļoti labi uzsūcas un tie ir bez smaržvielām un aromatizētājiem. Produkts nodrošina ar viegli sagremojamiem, bioloģiski pieejamiem I tipa hidrolizētiem kolagēna peptīdiem, kuri ir ilgtspējīgi iegūti no brīvi peldošām baltajām zivīm no Ziemeļatlantijas ledainajiem ūdeņiem. Produkts ir ar neitrālu garšu, tas viegli izšķīst karstos vai aukstos dzērienos, un ir lieliski piemērots uzbēršanai uz ēdiena, lai bez piepūles “pabarotu” ķermeni no iekšpuses. Kolagēns ir visizplatītākais proteīns organismā, un tas dabiski atrodams ādā, skrimšļos un kaulos. Kad mēs novecojam kolagēna līmeni dabiski samazinās un tas var ietekmēt mobilitāti, ādas elastību, kā arī radīt redzamas novecošanās pazīmes.
Sastāvdaļas: Hidrolizēts jūras kolagēns 100% (zivis)

Zīmols ANCIENT+BRAVE
Forma paciņas
Vecums Pieaugušajiem
Dzimums Sievietēm
Vīriešiem
Izcelsmes valsts Apvienotā Karaliste
Pieaugušajiem katru dienu lietojiet 2 paciņas dienā, pievienojot jebkuram karstam vai aukstam dzērienam vai pārkaisīt pāri ēdienam maltītes laikā, piemēram, pievienot zupai, auzu pārslu putrai vai jogurtam. Lietošanas ilgums 2 mēneši, lietošanas kursu var atkārtot. Brīdinājumi. Nelietot, ja ir paaugstināta jutība pret kādu no sastāvdaļām. Nepārsniegt ieteicamo diennakts devu. Glabāt bērniem nepieejamā vietā. Neizmantot uztura bagātinātāju pilnvērtīga un sabalansēta uztura aizvietošanai. Ja vēlaties lietot grūtniecības un bērna zīdīšanas laikā, konsultējieties ar ārstu. Nelietot, ja ir alerģija pret zivīm vai vēžveidīgajiem. Savvaļas zivīm ir augstāka uzturvērtība, pateicoties to dabiskajam uzturam un tās nesatur antibiotikas. Ražots, izmantojot fermentatīvās hidrolīzes procesu, neizmantojot šķīdinātājus vai ķīmiskas vielas. Dabisks pārtikas rūpniecības blakusprodukts, kas citādi būtu izmests. Nesatur pārtikas piedevas, tīrs un ar augstu biopieejamību. 100% dabīgs"
"Sastāvdaļas: Hidrolizēts jūras kolagēns 100% (zivis) Ieteicamā produkta dienas deva 10 g (2 paciņas) satur 10 g hidrolizēta kolagēna. Uzturvērtība 10 g jeb 2 paciņās 100 g Enerģētiskā vērtība 152kJ/36kcal 1530kJ/360kcal Tauki 0g 0g tostarp piesātinātas taukskābes 0g 0g Ogļhidrāti 0g 0g tostarp cukuri 0g 0g Šķiedrvielas 0g 0g Olbaltumvielas 9g 90g Sāls 0,08g 0,78g
Jums ir ieteikums vai jautājums?

Rakstiet mūsu farmaceitam, izmantojot zemākesošo formu.

Atstājiet savu atsauksmi