BEZMAKSAS piegāde uz Venipak pakomātiem visā Latvijā no 9.99EUR!
BEZMAKSAS piegāde uz Venipak pakomātiem visā Latvijā no 9.99EUR!

BIO-OIL gels sausai ādai , 200 ml

BIO-OIL gels sausai ādai , 200 ml
-30%

BIO-OIL gels sausai ādai , 200 ml

Progresīvs līdzeklis sausas ādas kopšanai.

1543 2204 30d zemākā cena: € 13.22

Ir noliktavā

Produkta attēls var atšķirties no reālā produkta izskata.
Derīguma termiņš: 2025-04-30
Piegāde visā Latvijā
  • Latvijas pasta pakomāts – € 1.85
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Pasta nodaļa – € 1.85
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • DPD pakomāts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Venipak pakomātsbezmaksas
  • Venipak pickup punktsbezmaksas
  • Omniva pakomāts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Smartpost pakomāts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Smartpost pickup punkts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95

  • DPD kurjers – € 2.50
    . Bezmaksas piegāde virs € 24.99

BIO-OIL gela izgatavošanai par pamatu ņemta tehnoloģija, kas pašlaik tiek izmantota sausai ādai paredzēto krēmu, losjonu un ķermeņa sviestu ražošanā, bet neefektīvā ūdens bāze šo līdzekļu sastāvā ir aizstāta ar eļļu, padarot BIO-OIL līdzekli 100 % iedarbīgu un piedāvājot sastāvu jaunā modernā gela veidā. BIO-OIL gels sausai ādai tiek ražots, ievērojot Pasaules Veselības organizācijas noteiktās CGMP (pašlaik spēkā esošās Labas ražošanas prakses) prasības. Visas sastāvdaļas pirms ražošanas ir pārbaudītas attiecībā uz viltošanu un mikrobioloģisko piesārņojumu, un katras saražotās sērijas paraugs tiek laboratoriski pārbaudīts un pēc tam vēl piecus gadus uzglabāts un kontrolēts. Visi BIO-OIL gela sausai ādai iepakojumi ir utilizējami, un visi papīra materiāli ir sertificēti atbilstoši ilgtspējīgas mežu apsaimniekošanas prakses prasībām. BIO-OIL gela sausai ādai ražošanas procesā neveidojas ne kaitīgi izmeši, ne arī bīstami atkritumi vai notekūdeņi.

Zīmols BIO-OIL
Vecums Pieaugušajiem
Pusaudžiem
Senioriem
Īpašības Videi draudzīgs
Iedarbība Mitrinošs
Ādas tips Visiem ādas tipiem
Dzimums Sievietēm
Vīriešiem
Izcelsmes valsts Dienviddžordžija un Dienvidsendviču Salas
Uzklāt BIO-OIL gelu uz sausas ādas pēc nepieciešamības. Pastāvīgi sausas ādas gadījumā uzklāt divas reizes dienā, no rīta un vakarā. Lai sasniegtu vislabākos rezultātus, līdzeklis jālieto uz attīrītas ādas pēc dušas vai vannošanās. Ja tiek lietoti arī citus ķermeņa kopšanas produkti, tos jālieto pēc tam, kad BIO-OIL gels ir pilnībā iesūcies ādā. BIO-OIL gels ir īpaši izstrādāts ķermeņa ādai, tomēr to var lietot arī uz sejas. BIO-OIL gels ir paredzēts tikai lokālai kosmētiskai lietošanai. Produktu nedrīkst lietot uz atklātas brūces vai bojātas ādas. Izvairīties no tiešas produkta saskares ar acīm. Ja produkts nonāk acīs, rūpīgi izskalot tās ar ūdeni. Sargāt no bērniem.
Paraffinum Liquidum, Isopropyl Palmitate, Triisononanoin, Glycerin, Cetearyl Ethylhexanoate, Isopropyl Myristate, Aqua, Caprylic / Capric Triglyceride, Isostearyl Isostearate, C26-28 Alkyl Dimethicone, Butyrospermum Parkii Butter, Sodium Lactate, Urea, Gluconolactone, Sodium PCA, Sodium Hyaluronate, Octyldodecyl PCA, Sucrose Laurate, Sucrose Stearate, Lactic Acid, Lanolin, Butylene Glycol, Dimethicone / Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Bisabolol, Helianthus Annuus Seed Oil, Silica, Glycine Soja Oil, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Niacinamide, Linoleic Acid, Linolenic Acid, Tocopherol, Anthemis Nobilis Flower Oil, Calendula Officinalis Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Parfum, Farnesol, Limonene, Linalool, CI 17200.
Jums ir ieteikums vai jautājums?

Rakstiet mūsu farmaceitam, izmantojot zemākesošo formu.

Atstājiet savu atsauksmi
Zane
30.07.2023
Ļoti labi mitrina, izārstēja sarkanus, sausus pleķus uz ķermeņa ādas. Un nevajag daudz, to plaukstās vajag izkausēt/ sasildīt pirms uzklāšanas. Grūtniecības laikā kombinēju ar šo pašu eļļu, tiku sveikā bez strijām.