BEZMAKSAS piegāde uz DPD paku skapjiem visā Latvijā no 4.99EUR!
BEZMAKSAS piegāde uz DPD paku skapjiem visā Latvijā no 4.99EUR!

CATIDRAL pulveris, 20 gab.

CATIDRAL pulveris, 20 gab.

Medicīnisks līdzeklis, akūtas un hroniskas caurejas gadījumā un ar gremošanas trakta slimībām saistītu sāpīgu simptomu ārstēšanai.

1807 2259 30d zemākā cena: € 18.07

Ir noliktavā

Produkta attēls var atšķirties no reālā produkta izskata.
Derīguma termiņš: 2026-03-30
Piegāde visā Latvijā
  • Latvijas pasta pakomāts – € 1.85
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Pasta nodaļa – € 1.85
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • DPD pakomātsbezmaksas
  • Venipak pakomāts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Venipak pickup punkts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Omniva pakomāts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Smartpost pakomāts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Smartpost pickup punkts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95

  • DPD kurjers – € 2.50
    . Bezmaksas piegāde virs € 24.99

Ierīces apraksts un lietošanas instrukcijas

CATIDRAL ir vienreizējas lietošanas pulveris paciņās ekstemporālās iekšķīgi lietojamas suspensijas pagatavošanai. Pēc atvēršanas katras paciņas saturu jāizmanto tikai vienu reizi. Vienas paciņas saturu jāizšķīdina 100 ml ūdens. Lai iegūtu viendabīgu suspensiju, pulveri ieber glāzē, pielej ūdeni un lēnām maisa. CATIDRAL ieteicams lietot starp ēdienreizēm.

Indikācijas

Perorāla akūtas un hroniskas caurejas un sāpju simptomu, kuri ir saistīti ar kuņģa-zarnu trakta slimībām, ārstēšanai. CATIDRAL ir indicēts caurejas profilaksei staru terapijas un ķīmijterapijas dēļ.

Priekšrocības:

efektīvs akūtas un hroniskas caurejas gadījumā

1 preparāts, taču iedarbojas kā 2, jo samazina caureju un atjauno sāls un šķidruma balansu

sastāvs atbilst Eiropas bērnu gastroenteroloģijas, hepatoloģijas un uztura (ESPGHAN), kā arī Eiropas bērnu infekciju slimību (ESPID) sabiedrības un PVO rekomendācijām.

ar patīkamu vaniļas garšu, tādēļ bērni to viegli izdzers, samazina sliktu dūšu, kas nozīmē mazāk stresa vecākiem tiek rekomendēts staru terapijas vai ķīmijterapijas izraisītās caurejas ārstēšanai un profilaksei

Zīmols CATIDRAL
Forma pulveris
Vecums Zīdaiņiem
Īpašības Nesatur glutēnu / lipekli
Izcelsmes valsts Itālija

Ieteicamā deva 

Pirmajām trim dienām:

Bērni no 2 gadu vecuma: līdz 4 paciņām dienā. 

Pieaugušie: līdz 6 paciņām dienā. 

Pēc tam turpiniet ar uz pusi mazāku devu, līdz caureja pilnībā izzūd.

Ārstēšanas ilgums

CATIDRAL nedrīkst lietot ilgāk kā 5 dienas pēc kārtas. Ja simptomi nepāriet, konsultējieties ar ārstu.

Kā CATIDRAL darbojas 

Vienā CATIDRAL paciņā ir diosmektīts un elektrolīti. Diosmektīts ir dabīgs māls, kam raksturīga ļoti plānu, virspusē ievietotu plākšņu kristāliska struktūra, kas tai piešķir augstu absorbcijas spēju, ļaujot diosmektītam ievilkt šķidrumus zarnu lūmenā tādējādi palielinot izkārnījumu konsistenci un palēninot to izraidīšanu. Šādā veidā CATIDRAL var arī samazināt dehidratācijas risku caurejas dēļ un palīdzēt ūdens un sāļu līdzsvaram normalizēties, pateicoties produkta sabalansētajai elektrolītu devai. 

Diosmektīta absorbcijas spēja arī ļauj CATIDRAL mijiedarboties ar glikoproteīniem gļotādas membrānā, kas pārklāj gastroduodenālo iekšējo sienu, mainot to fizikālās īpašības un izveidojot aizsargājošu gelu, kas aizsargā pret skābes hipersekreciju un kuņģa gļotādai kaitīgo vielu iedarbību.

Drošība un pārbaudes pirms lietošanas

Konsultējieties ar ārstu vai farmaceitu, ja vienlaicīgi lietojat citus ārstnieciskus līdzekļus. Uzglabājiet CATIDRAL bērniem nepieejamā vietā. Nelietojiet CATIDRAL, ja oriģinālais iepakojums nav pilnīgi neskarts. Nelietot CATIDRAL pēc derīguma termiņa beigām, kas norādīts uz iepakojuma.



viena paciņa pulvera satur 3,00 g diosmektīta; 0,263 g nātrija hlorīda; 0,0373 g kālija hlorīda; 0,162 g bezūdens trikālija citrāta; 0,147 g trinātrija citrāta; 1,982 g glikozes (bezūdens dekstrozes). Palīgvielas: vanilīns, nātrija saharīns, silīcija dioksīds, krējuma aromatizētājs, vaniļas aromatizētājs; krāsviela: beta-karotīns. Sastāvs atbilst Eiropas bērnu gastroenteroloģijas, hepatoloģijas un uztura (ESPGHAN), PVO rekomendācijām. Diosmektīts Nātrija hlorīds Glikoze Kālija hlorīds Nātrija citrāts Kālija citrāts 3 svarīgi komponenti: 1.Diosmektīts pat 3g tas ir dabiskais māls, kurš kā sūklis uzsūc toksīnus un mikroorganismus (baktērijas un vīrusus) un palīdz tos izvadīt no organisma 2.Elektrolīti samazina caurejas izraisītās dehidratācijas risku un palīdz atgūt normālu šķidrumu un sāls līmeņa balansu 3.Glikoze palīdz labāk uzsūkties sāļiem caurejas infekcijas laikā
Jums ir ieteikums vai jautājums?

Rakstiet mūsu farmaceitam, izmantojot zemākesošo formu.

Atstājiet savu atsauksmi