BEZMAKSAS piegāde uz Venipak pakomātiem visā Latvijā no 9.99EUR!
BEZMAKSAS piegāde uz Venipak pakomātiem visā Latvijā no 9.99EUR!

EUCERIN Sun Oil Control Dry Touch SPF 50+ Ķermenim Gēlveida saules aizsarglīdzeklis, 200 ml

EUCERIN Sun Oil Control Dry Touch SPF 50+ Ķermenim Gēlveida saules aizsarglīdzeklis, 200 ml
-50%

EUCERIN Sun Oil Control Dry Touch SPF 50+ Ķermenim Gēlveida saules aizsarglīdzeklis, 200 ml

Sauļošanās želejveida krēms Eucerin Sun Gel-Cream Dry Touch Sensitive Protect SPF 50+ ir īpaši viegls, netaukains sauļošanās aizsarglīdzeklis ķermenim.

1750 3501 30d zemākā cena: € 17.50

Ir noliktavā

Produkta attēls var atšķirties no reālā produkta izskata.
Derīguma termiņš: 2026-03-30
Piegāde visā Latvijā
  • Latvijas pasta pakomāts – € 1.85
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Pasta nodaļa – € 1.85
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • DPD pakomāts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Venipak pakomātsbezmaksas
  • Venipak pickup punktsbezmaksas
  • Omniva pakomāts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Smartpost pakomāts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Smartpost pickup punkts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95

  • DPD kurjers – € 2.50
    . Bezmaksas piegāde virs € 24.99

UV stari ir saules izraisītu ādas bojājumu galvenais iemesls, taču arī augstas enerģijas redzamā (HEVIS) gaisma var rosināt brīvo radikāļu iedarbību, kas ādai izraisa papildu stresu. Eucerin Sun Oil Control Dry Touch SPF50+gēlveida saules aizsarglīodzeklis ir īpaši viegls, netaukains sauļošanās aizsarglīdzeklis ķermenim. Tas ir klīniski un dermatoloģiski pārbaudīts kā piemērots visiem ādas tipiem, tostarp jutīgai, taukainai ādai un ādai ar noslieci uz akni. Sauļošanās gēlveida aizsargkrēms piedāvā ļoti augstu UV aizsardzību, jo UVA un UVB filtri atbilst Cosmetics Europe izvirzītajiem augstajiem standartiem, un UVA aizsardzības līmeņi pārsniedz ES minimuma ieteikumu. Eucerin Progresīvā Spektrālā tehnoloģija, kas apvieno plaša spektra un fotostabilus UVA/UVB filtrus kombinācijā ar likohalkonu A, neitralizē UV un HEVIS gaismas ierosinātos brīvos radikāļus. Formula satur arī gliciretīnskābi, kas atbalsta pašas ādas DNS atjaunošanas mehānismu, un Oil Control tehnoloģija ar matējošiem pigmentiem, izveido pārklājumu ar tūlītēju sausa pieskāriena efektu uz ādas. Gēlveida saules aizsargkrēms Eucerin Sun Oil Control Dry Touch SPF 50+ ātri uzsūcas un neatstāj atlikumus uz ādas. Tas ir īpaši ūdensizturīgs, kā arī noturīgs pret sviedriem un smiltīm (smiltīm ir mazāka iespēja pielipt ādai). Turklāt tas tāpat kā visi Eucerin klāsta aizsarglīdzekļi pret sauli nesatur oktinoksātu un oksibenzonu – UV filtrus, kuri, kā zināms, kaitē koraļļu rifiem un atbilst Havaju rifu likumam.

Zīmols EUCERIN
Forma saules aizsarglīdzeklis
Vecums Pieaugušajiem
Pusaudžiem
Senioriem
Iedarbība Aizsargājošs
Ādas tips Visiem ādas tipiem
Dzimums Sievietēm
Vīriešiem
SPF+ SPF 50+
Izcelsmes valsts Vācija
Izvēlieties izstrādājumu, kas nodrošina jūsu ādai piemērotu aizsardzības līmeni. Tam jānodrošina aizsardzība pret UVA un UVB stariem un HEVIS gaismas aizsardzība. Tam jābūt arī piemērotam jūsu ādas tipam un stāvoklim. ir svarīgi lietot pietiekamu līdzekļa daudzumu un regulāri to uzklāt atkārtoti. Jūs varat izmantot plaukstu, lai izmērītu, cik daudz. Mēs iesakām uzklāt biezu saules aizsarglīdzekļa līniju (stiepjas no vidējā pirksta gala līdz plaukstas locītavai) katrai diagrammā attēlotajai zonai (1-11): 1. Seja un kakls 2 un 3. Abas rokas 4. Krūtis 5. Vēders 6. un 7. Kāju augšdaļa (priekšā un aizmugurē) 8. un 9. Kāju apakšdaļa (priekšā un aizmugurē) un pēdas 10. Pleci un muguras augšdaļa 11. Apakšējā muguras daļa Jums būs nepieciešams apmēram golfa bumbiņas lieluma daudzums, lai pārklātu savu ķermeni. Lai aizsargātu jutīgo sejas un kakla ādu (1. zona), mēs iesakām izmantot kādu no mūsu sejas saules aizsarglīdzekļiem. Pārliecinieties, ka visas atklātās zonas saņem nepieciešamo aizsardzību. Dažas daļas ir viegli palaist garām. Neaizmirstiet par ausīm, kakla aizmuguri, muguru un pleciem, roku mugurējām daļām, plaukstām un pēdām, kā arī peldkostīmu malām. Eucerin pētījumi3 liecina, ka vidēji aptuveni 14 % sieviešu ķermeņa muguras un 22 % vīriešu ķermeņa muguras bieži vien ir pakļauti saules stariem bez jebkādas aizsardzības. 3 Beiersdorf 2016. gada iekšējais pētījums par saules aizsarglīdzekļu lietošanu 52 cilvēku (29 sievietes, 23 vīrieši) izlasē.
Aqua, Alcohol Denat., Butyl Methoxydibenzoylmethane, C12-15 Alkyl Benzoate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Distarch Phosphate, Dibutyl Adipate, Ethylhexyl Triazone, Dicaprylyl Carbonate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Behenyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Glycerin, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Glycyrrhetinic Acid, Tocopherol, Copernicia Cerifera Cera, Hydrogenated Rapeseed Oil, Cetyl Palmitate, Xanthan Gum, Sodium Stearoyl Glutamate, Silica Dimethyl Silylate, Phenoxyethanol, Hydroxyacetophenone, Caprylyl Glycol, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Parfum
Jums ir ieteikums vai jautājums?

Rakstiet mūsu farmaceitam, izmantojot zemākesošo formu.

Atstājiet savu atsauksmi
Diāna
27.08.2023
Lielisks produkts, lietoju jau vairākas sezonas, nav taukains vai spīdīgs, neatstāj lipīgu slāni uz ādas. Šis ir vienīgais lielo izmēru saules krēms, ko labprāt lietoju arī uz sejas visas vasaras garumā, sejas āda nepaliek taukaina un pārlieku spīdīga pat pēc vairākām kārtas atjaunošanām. Smarža gan visai izteikta, bet nav nepatīka un ātri pazūd. Noteikti iesaku izmēģināt.