Ar piena maisījumu 1. Atdzesējiet vārīto ūdeni līdz aptuveni +50ºC* temperatūrai. Pagatavojiet 200 ml parastā piena maisījuma. 2. Bļodā pievienojiet 3–4 ēdamkarotes (22 g) auzu pārslu. 3. Ielejiet sagatavoto piena maisījumu un samaisiet. 4. Atstāj putru uzbriest. Atdzesējiet līdz piemērotai ēšanas temperatūrai. Uzvāriet 100 ml ūdens ar augļu biezeni un atdzesējiet līdz +50ºC*. Bļodā ieber 2 pilnas ēdamkarotes putras pārslu, pārlej ar ūdeni. Sajauc. Pievienojiet apmēram 100 g augļu biezeņa un tējkaroti eļļas. Kārtīgi samaisiet, pārbaudiet temperatūru. Ar pienu: uzvāriet 100 ml piena un 100 ml ūdens, atdzesējiet līdz +50ºC*. Pievienojiet bļodā 3–4 ēdamkarotes (22 g) pārslu un pārlejiet atdzesēto šķidrumu. Sajauc. Atstāj uzbriest. Pārbaudiet temperatūru. *Lai pulveris labāk izšķīstu, nelietojiet pārāk karstu ūdeni.
Jautājumi par pasūtījumiem un piegādi.
P.-Pk. 9:00-17:00.