BEZMAKSAS piegāde uz Venipak pakomātiem visā Latvijā no 9.99EUR!
BEZMAKSAS piegāde uz Venipak pakomātiem visā Latvijā no 9.99EUR!

KLORANE Aquatic Mint šampūns, 200 ml

KLORANE Aquatic Mint šampūns, 200 ml
-45%

KLORANE Aquatic Mint šampūns, 200 ml

Paredzēts visiem matu tipiem. Šampūns ar piparmētrām ir īsts matu detoksikācijas līdzeklis, izmantojot Mentha aquatica L., aktīvajā sastāvdaļā, kas pazīstama ar savu augsto antioksidantu koncentrāciju. Šis šampūns ir ideāli piemērots pilsētas iedzīvotājiem, jo tas intensīvi attīrīs galvas ādu un matus, kas katru dienu tiek pakļauti piesārņojumam.

779 1416 30d zemākā cena: € 7.79

Ir noliktavā

Produkta attēls var atšķirties no reālā produkta izskata.
Derīguma termiņš: 2026-09-30
Piegāde visā Latvijā
  • Latvijas pasta pakomāts – € 1.85
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Pasta nodaļa – € 1.85
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • DPD pakomāts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Venipak pakomāts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 9.99
  • Venipak pickup punkts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 9.99
  • Omniva pakomāts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Smartpost pakomāts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Smartpost pickup punkts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95

  • DPD kurjers – € 2.50
    . Bezmaksas piegāde virs € 24.99

Paredzēts visiem matu tipiem. Šampūns ar piparmētrām ir īsts matu detoksikācijas līdzeklis, izmantojot Mentha aquatica L., aktīvajā sastāvdaļā, kas pazīstama ar savu augsto antioksidantu koncentrāciju. Šis šampūns ir ideāli piemērots pilsētas iedzīvotājiem, jo tas intensīvi attīrīs galvas ādu un matus, kas katru dienu tiek pakļauti piesārņojumam. Tā bioloģiski noārdāmā formula ar maigām, attīrošām sastāvdaļām, novērš piemaisījumus un detoksificē, nesausinot. Attīrīti, mati atkal elpo. Priekšrocība Matiem tiek piešķirta svaiga un patīkama piparmētru smarža. Atsvaidzināti un attīrīti mati ir viegli un gaisīgi. Šampūns piemērots dabīgiem, krāsotiem un balinātiem matiem. Ieguvumi Svaigā tekstūra intensīvi attīra galvas ādu un matus, kas pakļauti piesārņojuma mānīgajai iedarbībai. Šampūns detoksicē un atbrīvo no netīrumiem, pat vismazāk redzamajām piesārņojošām daļiņām, neietekmējot galvas ādas līdzsvaru. Atsvaidzinošs: nodrošina īstu svaiguma sajūtu, kas intensīvi uzmundrina un atbrīvo galvas ādu. Nesatur dzīvnieku izcelsmes sastāvdaļu. Bioloģiski sadalās apkārtējā vidē. Atkārtoti pārstrādāts un pārstrādājams iepakojums. *77% dabiskas izcelsmes sastāvdaļu. 0% silikona/minerāleļļa

Zīmols KLORANE
Forma šampūns
Vecums Pieaugušajiem
Iedarbība Atsvaidzinošs
Attīrošs
Matu tips Visiem matu tipiem
Dzimums Sievietēm
Vīriešiem
Izcelsmes valsts Francija
Ieklāj mitros matos, saputo un izskalo. Lai labāk sajustu atvēsinošo efektu pirms izskalošanas dažas sekundes paturēt matos. Uzreiz izskalot, ja iekļuvis acīs.
Water (Aqua)*. Disodium Laureth Sulfosuccinate. Zinc Coceth Sulfate. Ceteareth-60 Myristyl Glycol. Laureth-3. Sodium Cocoamphoacetate. Maleic Acid. Peg-40 Hydrogenated Castor Oil. Mentha Aquatica Flower/Leaf/Stem Extract*. Mentha Viridis (Spearmint) Leaf Oil (Mentha Viridis Leaf Oil)*. Eucalyptus Globulus Leaf/Twig Oil*. Benzyl Salicylate. Camphor. Caramel*. Citric Acid. Fragrance (Perfume). Green 5 (Ci 61570). Limonene. Linalool. Menthol. Propanediol*. Sodium Benzoate. Sodium Chloride. Sodium Hydroxide*. Trisodium Ethylenediamine Disuccinate 77% dabīgas izcelsmes sastāvdaļu.
Jums ir ieteikums vai jautājums?

Rakstiet mūsu farmaceitam, izmantojot zemākesošo formu.

Atstājiet savu atsauksmi