BEZMAKSAS piegāde uz DPD paku skapjiem visā Latvijā no 4.99EUR!
BEZMAKSAS piegāde uz DPD paku skapjiem visā Latvijā no 4.99EUR!

KORFF Collagen Age Filler pretnovecošanās līdzeklis acu un lūpu kontūrai , 15 ml

KORFF Collagen Age Filler pretnovecošanās līdzeklis acu un lūpu kontūrai , 15 ml

KORFF Collagen Age Filler acu un lūpu apvidum paredzēts līdzeklis, kura sastāvā ir hidrolizēta jūras organismu kolagēna un PP vitamīna pretnovecošanās komplekss.

2735 4559 30d zemākā cena: € 27.35

Ir noliktavā

Produkta attēls var atšķirties no reālā produkta izskata.
Derīguma termiņš: 2027-02-28
Piegāde visā Latvijā
  • Latvijas pasta pakomātsbezmaksas
  • Pasta nodaļabezmaksas
  • DPD pakomātsbezmaksas
  • Venipak pakomātsbezmaksas
  • Venipak pickup punktsbezmaksas
  • Omniva pakomātsbezmaksas
  • Smartpost pakomātsbezmaksas
  • Smartpost pickup punktsbezmaksas

  • DPD kurjersbezmaksas

PRETNOVECOŠANĀS LĪDZEKLIS AR FILLERIM LĪDZĪGU IEDARBĪBU ACU UN LŪPU APVIDUM. AR FILLERA KOMPLEKSU NOVECOŠANĀS KAVĒŠANAI.

KORFF Collagen Age Filler ir pretnovecošanās līdzekļu sērija ādas kopšanai ar visaptverošu un intensīvu iedarbību. Šie līdzekļi mazina novecošanās pazīmes, izlīdzinot ādu un nodrošinot fillera efektu. Āda tiek atjaunota un vairāk staro.
KORFF Collagen Age Filler acu un lūpu apvidum paredzētais līdzeklis, kura sastāvā ir hidrolizēta jūras organismu kolagēna un PP vitamīna pretnovecošanās komplekss ar fillerim līdzīgu iedarbību, ar savām savelkošajām īpašībām mazina grumbas ap acīm un lūpām. Tas novērš acu apvidus ādas atslābšanu, efektīvi samazinot pietūkumu ap acīm. Līdzekļa šķidrais, caurspīdīgais sastāvs ātri uzsūcas, radot ādai labsajūtu.

Zīmols KORFF
Vecums Pieaugušajiem
Iedarbība Stiprinošs
Ādas tips Visiem ādas tipiem
Dzimums Sievietēm
Izcelsmes valsts Spānija

No rīta un/vai vakarā uzklājiet uz rūpīgi attīrītas sausas ādas ap acīm un lūpām. Masējiet attiecīgās ādas zonas, līdz līdzeklis pilnībā uzsūcies.

Aqua (Water); Methylpropanediol; 1,2-Hexanediol; Panthenol; Propanediol; Sclerotium Gum; Caesalpinia spinosa Fruit Extract; Niacinamide; Sodium Ascorbyl Phosphate; Sodium Hyaluronate; Kappaphycus alvarezii Extract; Faex (Yeast) Extract; Ziziphus jujuba Seed Extract; Soluble Collagen; Phytoecdysteroids; PPG-26-Buteth-26; PEG-40 Hydrogenated Castor Oil; Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate; Sodium Citrate; Citric Acid; Phenoxyethanol; Ethylhexylglycerin; Sodium Benzoate; Potassium Sorbate; Parfum (Fragrance).

Jums ir ieteikums vai jautājums?

Rakstiet mūsu farmaceitam, izmantojot zemākesošo formu.

Atstājiet savu atsauksmi