BEZMAKSAS piegāde uz Venipak pakomātiem visā Latvijā no 9.99EUR!
BEZMAKSAS piegāde uz Venipak pakomātiem visā Latvijā no 9.99EUR!

MAVEX Intensive Repair Foot krēms, 100 ml

MAVEX Intensive Repair Foot krēms, 100 ml

Pateicoties keratolītiskajai iedarbībai, jau no pirmajām lietošanas reizēm samazina ādas sabiezējumus un varžacis, mīkstina ādu un padara to elastīgu.

3282 4103 30d zemākā cena: € 24.62

Ir noliktavā

Produkta attēls var atšķirties no reālā produkta izskata.
Derīguma termiņš: 2027-04-30
Piegāde visā Latvijā
  • Latvijas pasta pakomātsbezmaksas
  • Pasta nodaļabezmaksas
  • DPD pakomātsbezmaksas
  • Venipak pakomātsbezmaksas
  • Venipak pickup punktsbezmaksas
  • Omniva pakomātsbezmaksas
  • Smartpost pakomātsbezmaksas
  • Smartpost pickup punktsbezmaksas

  • DPD kurjersbezmaksas

Pateicoties keratolītiskajai iedarbībai, jau no pirmajām lietošanas reizēm samazina ādas sabiezējumus un varžacis, mīkstina ādu un padara to elastīgu. Tā intensīvā reģenerējošā darbība palīdz atrisināt un novērst plaisu veidošanos.

Tas veido mīkstu, noturīgu plēvi, kas efektīvi aptver un aizsargā pēdu ādu, mitrinot un veicinot ādas barjeras atjaunošanos. Tās atsvaidzinošais un attīrošais efekts sniedz tūlītēju atvieglojumu un atjauno pēdu labsajūtu, pieskaroties sniedz brīnišķīgu maiguma sajūtu.

Intensive Repair Foot Cream ir kosmētikas līdzeklis, kas sastāv no 98% dabīgām sastāvdaļām un nesatur mākslīgas smaržvielas.

Tā patīkamā smarža rodas tikai no augu ekstraktiem un ēteriskajām eļļām. Viegli iemasēt, ātri uzsūcas, neatstājot eļļainus atlikumus.

Regulāri lietojot, tas palīdz novērst sabiezējumus un plaisu veidošanos, saglabā pēdu ādu maigu un elastīgu.

Fitoterapeitiskās efektivitātes paaugstināšanai Intensive Repair Foot Cream izmanto biomimētisku lamelāru emulsiju – farmaceitisko tehnoloģiju, ko izmanto ārstniecisko vielu izdalīšanai, kas ļauj pakāpeniski un nepārtraukti izvadīt augu ekstraktos esošās aktīvās sastāvdaļas, tādējādi paaugstinot to funkcionālo efektivitāti.

Zīmols MAVEX
Forma krēms
Vecums Pieaugušajiem
Īpašības Videi draudzīgs
Iedarbība Mīkstinošs
Ādas tips Visiem ādas tipiem
Dzimums Sievietēm
Vīriešiem
Izcelsmes valsts Šveice

Uzklājiet 1 vai 2 reizes dienā, iemasējot, līdz krēms pilnībā uzsūcas. Ārējai lietošanai, izvairieties no saskares ar acīm.

Aqua (Water), Urea, Glycerin, Behenyl Alcohol, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Glyceryl Stearate, Octyldodecanol, Sodium Lactate, Sorbitan Sesquioleate, Stearic Acid, Glycol Palmitate, Picea Abies Extract, Hypericum Perforatum Flower Extract, Thymus Vulgaris Flower/Leaf Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Betaine, Allantoin, Tocopheryl Acetate, Lecithin, Caprylic/Capric Triglyceride, Palmitic Acid, Propanediol, Lactic Acid, Menthol, Stearyl Caprylate, Potassium Cetyl Phosphate, Stearyl Heptanoate, Xanthan Gum, Carbomer, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Limonene*, Linalool*, Geraniol. *From pure natural essential oils

Jums ir ieteikums vai jautājums?

Rakstiet mūsu farmaceitam, izmantojot zemākesošo formu.

Atstājiet savu atsauksmi