BEZMAKSAS piegāde uz Venipak pakomātiem visā Latvijā no 9.99EUR!
BEZMAKSAS piegāde uz Venipak pakomātiem visā Latvijā no 9.99EUR!

MOLTON BROWN Bathing Collection Duschgel Woody & Aromatic komplekts, 1 gab.

MOLTON BROWN Bathing Collection Duschgel Woody & Aromatic komplekts, 1 gab.
-40%

MOLTON BROWN Bathing Collection Duschgel Woody & Aromatic komplekts, 1 gab.

- Ideāli piemērots lietošanai mājās un ceļojumos - lieliski piemērots Molton Brown jaunpienācējiem

3599 5999 30d zemākā cena: € 34.19

Ir noliktavā

Produkta attēls var atšķirties no reālā produkta izskata.
Derīguma termiņš: 2026-12-30
Piegāde visā Latvijā
  • Latvijas pasta pakomātsbezmaksas
  • Pasta nodaļabezmaksas
  • DPD pakomātsbezmaksas
  • Venipak pakomātsbezmaksas
  • Venipak pickup punktsbezmaksas
  • Omniva pakomātsbezmaksas
  • Smartpost pakomātsbezmaksas
  • Smartpost pickup punktsbezmaksas

  • DPD kurjersbezmaksas

2 x 300 ml

- 1 x vannas un dušas želeja ar barihitona koku un sarkanajiem pipariem, 1 x vannas un dušas želeja ar sumaku un žeņšeņu

Molton Brown zīmols ir pazīstams kā vannas, ķermeņa kopšanas un kosmētikas produktu eksperts. Kopš 1971. gada Londonā bāzētais uzņēmums visā pasaulē ir ieguvis ievērojamu reputāciju kā vannas, ķermeņa kopšanas un kosmētikas produktu eksperts. Molton Brown smaržās, dušas želejās, ķermeņa losjonos, svecēs un roku kopšanas līdzekļos apvienotas eksotiskas sastāvdaļas ar Londonas epatētisko tieksmi pēc drosmīgiem aromātiem un košām krāsām. Molton Brown produktus var atrast pieczvaigžņu viesnīcās, augstākās klases universālveikalos un pasaules labākajos konceptveikalos. Visi produkti ir izstrādāti un ražoti Anglijā kopš 1971. gada. Sastāvdaļas tiek prasmīgi kombinētas ar lielu mīlestību un pieredzi, lai radītu jums ideālu aromātu. Molton Brown izmanto tikai labākās sastāvdaļas, kas importētas no visas pasaules. Visi produkti ir piemēroti ikvienam, lai gan ir vairāk vīrišķīgi vai sievišķīgi aromāti, bet kas mēs esam, lai pateiktu, kurš aromāts ir piemērots tieši jums. 

Zīmols MOLTON BROWN
Forma komplekts
Vecums Pieaugušajiem
Īpašības Bez parabēniem
Nav testēts uz dzīvniekiem
Veģetāriešiem
Ādas tips Visiem ādas tipiem
Dzimums Sievietēm
Vīriešiem
Izcelsmes valsts Apvienotā Karaliste
FLAME TREE & PIMENTO B&SG: WATER/AQUA/EAU, SODIUM LAURETH SULFATE, LAURETH-4, FRAGRANCE/PARFUM, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, SORBITAN CAPRYLATE, C12-13 PARETH-9, CAPRYLYL GLYCOL, PEG-18 GLYCERYL OLEATE/COCOATE, PROPANEDIOL, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, DIETHYLHEXYL SYRINGYLIDENEMALONATE, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, PIMENTA OFFICINALIS (PIMENTO) FRUIT EXTRACT, PHENOXYETHANOL, BENZOIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, COUMARIN, EUGENOL, LIMONENE, LINALOOL, BLUE 1/CI 42090, RED 33/CI 17200, RED 4/CI 14700. INVIGORATING SUMA GINSENG B&SG: WATER/AQUA/EAU, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PROPYLENE GLYCOL, FRAGRANCE/PARFUM, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERIN, CITRIC ACID, ETHYLHEXYL SALICYLATE, POLYQUATERNIUM-7, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, DIETHYLHEXYL SYRINGYLIDENEMALONATE, PEG-150 PENTAERYTHRITYL TETRASTEARATE, SODIUM HYDROXIDE, PPG-2 HYDROXYETHYL COCAMIDE, SODIUM BENZOATE, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, COUMARIN, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL, BLUE 1/CI 42090, RED 33/CI 17200, YELLOW 6/CI 15985.
Jums ir ieteikums vai jautājums?

Rakstiet mūsu farmaceitam, izmantojot zemākesošo formu.

Atstājiet savu atsauksmi