BEZMAKSAS piegāde uz Venipak pakomātiem visā Latvijā no 9.99EUR!
BEZMAKSAS piegāde uz Venipak pakomātiem visā Latvijā no 9.99EUR!

MZ SKIN Hydrate & Nourish Age Defence Retinol Spf30 Day Moisturiser sejas krēms, 50 ml

MZ SKIN Hydrate & Nourish Age Defence Retinol Spf30 Day Moisturiser sejas krēms, 50 ml

Mitrinošs dienas krēms, kas inovatīvi apvieno kapsulētu (nekairinošu) retinolu un SPF 30 saules aizsardzības filtru, kas vienlaikus aizsargā ādu un uzlabo tās krāsu.

6949 12635 30d zemākā cena: € 69.49

Ir noliktavā

Produkta attēls var atšķirties no reālā produkta izskata.
Derīguma termiņš: 2026-09-30
Piegāde visā Latvijā
  • Latvijas pasta pakomātsbezmaksas
  • Pasta nodaļabezmaksas
  • DPD pakomātsbezmaksas
  • Venipak pakomātsbezmaksas
  • Venipak pickup punktsbezmaksas
  • Omniva pakomātsbezmaksas
  • Smartpost pakomātsbezmaksas
  • Smartpost pickup punktsbezmaksas

  • DPD kurjersbezmaksas

Mitrinošs dienas krēms, kas inovatīvi apvieno kapsulētu (nekairinošu) retinolu un SPF 30 saules aizsardzības filtru, kas vienlaikus aizsargā ādu un uzlabo tās krāsu. Sastāvā esošais retinols veicina kolagēna izstrādi un izlīdzina grumbas un krunciņas. Pievienotais SPF 30 aizsargfiltrs pasargā no UVA/B staru un brīvo radikāļu iedarbības. Bagātināts ar hialuronskābi, šis mitrinošais krēms palīdz atjaunot ādas mitruma līmeni, uzlabo sejas ādas toni un padara ādu gludu un tvirtu.

Zīmols MZ SKIN
Forma sejas krēms
Vecums Pieaugušajiem
Iedarbība Aizsargājošs
Izlīdzinošs
Mitrinošs
Pret grumbām
Ādas tips Visiem ādas tipiem
Dzimums Sievietēm
Vīriešiem
SPF+ SPF 30
Izcelsmes valsts Apvienotā Karaliste
Dāsni uzklājiet katru dienu no rītiem uz attīrītas sejas, kakla, dekoltē ādas. Pagaidiet 10 minūtes pirms dekoratīvās kosmētikas uzklāšanas, lai izvairītos no SPF iedarbības traucējumiem.
Aqua (Water), Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexyl Salicylate, Isoamyl Laurate, Tribehenin PEG-20 Esters, Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Silica, Caprylic/Capric Triglyceride, Caryodendron Orinocense Seed Oil, Squalane, Titanium Dioxide, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Cetearyl Alcohol, Myristyl Myristate, Phenoxyethanol, Olive Glycerides, Adipic Acid/Neopentyl Glycol Crosspolymer, Sucrose Palmitate, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Ceteareth-20, Benzyl Alcohol, Glycine Soja (Soybean) Oil, Triethanolamine, Glyceryl Linoleate, Tocopheryl Acetate, Sodium Hyaluronate, Carbomer, Polyacrylamide, Ceramide NP, Parfum (Fragrance), Alumina, C13-14 Isoparaffin, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Polyurethane Crosspolymer-1, Retinol, Dehydroacetic Acid, Laureth-7, Citric Acid, Hexyl Cinnamal, Caprylyl Glycol, Potassium Sorbate, Linalool, BHT, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Geraniol, Limonene, Glyceryl Caprylate
Jums ir ieteikums vai jautājums?

Rakstiet mūsu farmaceitam, izmantojot zemākesošo formu.

Atstājiet savu atsauksmi