BEZMAKSAS piegāde uz Venipak pakomātiem visā Latvijā no 9.99EUR!
BEZMAKSAS piegāde uz Venipak pakomātiem visā Latvijā no 9.99EUR!

MZ SKIN Pigmentation Correcting 2ml ampulas, 14 gab.

MZ SKIN Pigmentation Correcting 2ml ampulas, 14 gab.

Novērs redzamās novecošanās un saules staru kaitīgās ietekmes pazīmes ar šo intensīvi atjaunojošo 7 dienu kopšanas kursu, kas radīts lietošanai rītos un vakaros.

11965 21755 30d zemākā cena: € 119.65

Ir noliktavā

Produkta attēls var atšķirties no reālā produkta izskata.
Derīguma termiņš: 2026-09-30
Piegāde visā Latvijā
  • Latvijas pasta pakomātsbezmaksas
  • Pasta nodaļabezmaksas
  • DPD pakomātsbezmaksas
  • Venipak pakomātsbezmaksas
  • Venipak pickup punktsbezmaksas
  • Omniva pakomātsbezmaksas
  • Smartpost pakomātsbezmaksas
  • Smartpost pickup punktsbezmaksas

  • DPD kurjersbezmaksas

Novērs redzamās novecošanās un saules staru kaitīgās ietekmes pazīmes ar šo intensīvi atjaunojošo 7 dienu kopšanas kursu, kas radīts lietošanai rītos un vakaros. 14 jaudīgas, ar serumu pildītas ampulas satur inovatīvu un iedarbīgu kompleksu, kura sastāvā ir C vitamīns, traneksāmskābe, alfa-arbutīns un antioksidējoši vitamīni, kas iekļūst dziļi dermā, mazinot pigmentāciju, plankumus un nelīdzenu ādu tikai vienas nedēļas laikā. 

Zīmols MZ SKIN
Forma ampulas
Vecums Pieaugušajiem
Iedarbība Izlīdzinošs
Pret pigmentāciju
Ādas tips Visiem ādas tipiem
Dzimums Sievietēm
Vīriešiem
Izcelsmes valsts Apvienotā Karaliste
Ievērojot septiņu dienu procedūru režīmu, izvēlieties pareizo ampulu. Novietojiet ampulas attaisāmo uz ampulas augšdaļas. Turiet ampulu vertikāli pie pamatnes. Ar otru roku, izmantojot attaisāmo, nolauziet ampulas kakliņu. Uzklājiet serumu uz sejas, kakla un dekoltē ādas. Iemasējiet, līdz serums ir iesūcies ādā.
"GLUTATHIONE BOOSTER 2ML E 0.06 FL OZ US Aqua/Water, Glutathione, Sodium Hydroxide, Folic Acid, Halidrys Siliquosa Extract, Pueraria Lobata Symbiosome Extract, Pentylene Glycol, Phenoxyethanol, Superoxide Dismutase, Tromethamine, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate ALPHA ARBUTIN BOOSTER 2ML E 0.06 FL OZ US Aqua / Water, Alpha-Arbutin, Ascorbyl Glucoside, Ethoxydiglycol, Triethanolamine, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Alcohol, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin TRANEXAMIC ACID BOOSTER 2ML E 0.06 FL OZ US Aqua / Water, Tranexamic Acid"
Jums ir ieteikums vai jautājums?

Rakstiet mūsu farmaceitam, izmantojot zemākesošo formu.

Atstājiet savu atsauksmi