BEZMAKSAS piegāde uz Venipak pakomātiem visā Latvijā no 9.99EUR!
BEZMAKSAS piegāde uz Venipak pakomātiem visā Latvijā no 9.99EUR!

NOUGHTY Hello Curls Primer izsmidzināms līdzeklis, 200 ml

NOUGHTY Hello Curls Primer izsmidzināms līdzeklis, 200 ml

Matu ieveidošanas bāze loku izcelšanai cirtainiem un viļņainiem matiem ar šī sviesta un avokado eļļu, izceļ un notur cirtas uzreiz pēc matu mazgāšanas.

1458

Ir noliktavā

Produkta attēls var atšķirties no reālā produkta izskata.
Derīguma termiņš: 2027-05-30
Piegāde visā Latvijā
  • Latvijas pasta pakomāts – € 1.85
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Pasta nodaļa – € 1.85
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • DPD pakomāts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Venipak pakomātsbezmaksas
  • Venipak pickup punktsbezmaksas
  • Omniva pakomāts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Smartpost pakomāts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Smartpost pickup punkts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95

  • DPD kurjers – € 2.50
    . Bezmaksas piegāde virs € 24.99

Esiet sviecinātas zīdaini mīkstās un īpaši mitrinātās cirtas, viļņi un spirāles.

Šo daudzfunkcionālo līdzekli var izmantot, lai izceltu cirtas un spirāles, lai iegūtu izteiktas lokas, vai arī var izmantot vienu pašu, lai bez piepūles radītu pludmales stila viļņus. Uzklājiet vēlreiz starp mazgāšanas reizēm, lai iedvestu jaunu dzīvību dumpīgajās cirtās. 97% dabīgā formula satur Noughty cirtas optimizējošu QuinOxy, kas sajaukts ar jūras brūnaļģes ekstraktu un šī sviestu, lai definētu un padarītu noturīgas jebkādas cirtas.

Zīmols NOUGHTY
Forma izsmidzināms līdzeklis
Vecums Pusaudžiem
Īpašības Bez sulfātiem
Iedarbība Mīkstinošs
Matu tips Lokainiem matiem
Dzimums Vīriešiem
Izcelsmes valsts Apvienotā Karaliste

Veidojot ar difuzoru, izmantojiet tikko mazgātos matos, zem sava iecienītākā matu ieveidotāja, lai sagatavotu un izceltu cirtas (izmantojot šo līdzekli par pamatu, tas vēl vairā aktivizēs jūsu iecienīto matu ieveidošanas produktu!). Lai iegūtu vislabākos rezultātus, pažāvējiet ar difuzoru. Izsmidziniet mitros matos kā ieveidotāju un ļaujiet tiem nožūt. Atkārtoti veidojiet un atsvaidziniet cirtainus matus - starp mazgāšanas reizēm izmantojiet, lai pārveidotu un atsvaidzinātu cirtas, izsmidzinot uz sausiem matiem, saskruļļojiet, lai atjaunotu matu cirtas un ļaujiet tiem dabiski nožūt.

Aqua/Water/Eau, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Persea Gratissima (Avocado) Oil, Camellia Oleifera Seed Oil, Hydrolyzed Wheat Protein, Triticum Vulgare (Wheat) Bran Extract, Crithmum Maritimum Extract, Laminaria Digitata Extract, Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract, Corn Starch Modified, Coco-Caprylate, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Extract, Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Extract, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Leaf/Twig Extract, Parfum (Fragrance), Phenoxyethanol, Behentrimonium Chloride, Brassicamidopropyl Dimethylamine, Polyquaternium-37, Cetearyl Nonanoate, Cetrimonium Chloride, Ethylhexylglycerin, Sodium PCA, Sodium Lactate, Ethylhexyl Isononanoate, Arginine, Aspartic Acid, PCA, Linoleic Acid, PVP, Sodium Benzoate, Isoleucine, Proline, Threonine, Histidine, Phenylalanine, Citric Acid, Potassium Sorbate, Benzyl Salicylate, Amyl Cinnamal, Linalool, Hydroxycitronellal, Geraniol, Eugenol, Citronellol, Limonene.

Jums ir ieteikums vai jautājums?

Rakstiet mūsu farmaceitam, izmantojot zemākesošo formu.

Atstājiet savu atsauksmi
Dace Ernstsone
28.11.2022
Labs. Izmantoju kondicioniera vieta, jauki veido lokas un nensologo matus.
Jūlija
04.07.2023
Ļoti labs!