BEZMAKSAS piegāde uz Venipak pakomātiem visā Latvijā no 9.99EUR!
BEZMAKSAS piegāde uz Venipak pakomātiem visā Latvijā no 9.99EUR!

NOVEXPERT The Expert Anti-Aging sejas krēms, 40 ml

NOVEXPERT The Expert Anti-Aging sejas krēms, 40 ml

Lai izvairītos no novecošanās, aktivizējiet savu šūnu atjaunošanos!

4061 5414 30d zemākā cena: € 32.48

Ir noliktavā

Produkta attēls var atšķirties no reālā produkta izskata.
Derīguma termiņš: 2027-06-30
Piegāde visā Latvijā
  • Latvijas pasta pakomātsbezmaksas
  • Pasta nodaļabezmaksas
  • DPD pakomātsbezmaksas
  • Venipak pakomātsbezmaksas
  • Venipak pickup punktsbezmaksas
  • Omniva pakomātsbezmaksas
  • Smartpost pakomātsbezmaksas
  • Smartpost pickup punktsbezmaksas

  • DPD kurjersbezmaksas

NOVEXPERT sejas krēms intensīvi atjaunojošs ar pro-kolagēnu Expert.

Produkts no pro-kolagēna līnijas. Krēms ir paredzēts lietošanai no 30 gadiem normālai un sausai ādai, īpaši jutīgai ādai. Produktu ir izstrādājuši franču zinātnieki un ārsti, kas specializējas ādas novecošanās jomā. Efektīvs līdzeklis pret grumbām, savelk un izlīdzina ādu un piešķir tai elastību. Lielisks KOMFORTS 3 dienu laikā. Intensīva barojoša iedarbība ar Omega 3, 6 un 9, šī sviestu un makadāmijas riekstu eļļu. Lielisks ādas MIRDZUMS 7 dienu laikā. Koriģējoša iedarbība uz ādu, ko rada atstarojošās un antioksidantu vielas. GAIŠĀKA āda 28 dienu laikā. Īpaši augstas kvalitātes anti-novecošanās līdzekļi, kas darbojas kolagēna ražošanas procesā un nodrošina dziļu ādas atjaunošanos.

Zīmols NOVEXPERT
Forma sejas krēms
Vecums Pieaugušajiem
Senioriem
Īpašības Dabīgs
Iedarbība Pret grumbām
Ādas tips Sausa
Dzimums Sievietēm
Vīriešiem
Izcelsmes valsts Francija

Uzklājiet nelielu krēma daudzumu visai sejas un kakla ādai un ar apļveida kustībām uz augšu iemasējiet ādā. Lietojiet vēlreiz no rīta un / vai vakarā. Pietiek ar nelielu krēma daudzumu. Lai iegūtu labākos rezultātus var lietot kopā ar NOVEXPERT 15 ml acu krēmu. 

Aqua (Water)°, Squalane°, Glycerin°, Caprylic/Capric Triglyceride°, Polyglyceryl-6 Distearate°, Butylene Glycol°, Octyldodecanol°, Octyldodecyl Myristate°, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*°, C10-18 Triglycerides°, Macadamia Integrifolia Seed Oil°, Parfum (Fragrance)°, Trihydroxystearin°, Palmitic Acid°, Stearic Acid°, Arginine°, Microcrystalline Cellulose°, Glyceryl Stearate°, Laminaria Ochroleuca Extract°, Biosaccharide Gum-2°, Dicaprylyl Ether°, Mica°, Glyceryl Caprylate°, Sclerotium Gum°, Sodium Hyaluronate°, Xanthan Gum°, Cellulose Gum°, Aloe Barbadensis Leaf Juice*°, Helichrysum Italicum Leaf Cell Extract°, Pyrus Malus (Apple) Seed Extract°, Tocopherol°, Alaria Esculenta Extract°, Adenosine°, Phytic Acid°, Citric Acid°, Helichrysum Arenarium Flower Extract*°, Punica Granatum Seed Extract*°, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Seed Extract*°, Sodium Cocoyl Alaninate°, Brassica Oleracea Italica (Broccoli) Extract°, CI 77891 (Titanium Dioxide)°, Camellia Sinensis Leaf Extract*°, Silybum Marianum Extract°, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract*°, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*°.

* Sastāvdaļas no bioloģiskās lauksaimniecības
° 100% no kopējā daudzuma ir dabiskas izcelsmes 
22,2% no kopējām sastāvdaļām ir no bioloģiskās lauksaimniecības.
Ekoloģiskā un organiskā kosmētika, ko sertificējusi ECOCERT Greenlife saskaņā ar ECOCERT standartu

Jums ir ieteikums vai jautājums?

Rakstiet mūsu farmaceitam, izmantojot zemākesošo formu.

Atstājiet savu atsauksmi