BEZMAKSAS piegāde uz Venipak pakomātiem visā Latvijā no 9.99EUR!
BEZMAKSAS piegāde uz Venipak pakomātiem visā Latvijā no 9.99EUR!

NOVEXPERT The Night Peeling Vitamin C sejas krēms, 40 ml

NOVEXPERT The Night Peeling Vitamin C sejas krēms, 40 ml

Nakts pīlinga krēms apvieno maigas pīlinga sastāvdaļas, hialuronskābi un dabisko C vitamīnu, lai padarītu ādu gludāku un mirdzošāku, kad pamostaties.

3524 5034 30d zemākā cena: € 30.20

Ir noliktavā

Produkta attēls var atšķirties no reālā produkta izskata.
Derīguma termiņš: 2027-04-30
Piegāde visā Latvijā
  • Latvijas pasta pakomātsbezmaksas
  • Pasta nodaļabezmaksas
  • DPD pakomātsbezmaksas
  • Venipak pakomātsbezmaksas
  • Venipak pickup punktsbezmaksas
  • Omniva pakomātsbezmaksas
  • Smartpost pakomātsbezmaksas
  • Smartpost pickup punktsbezmaksas

  • DPD kurjersbezmaksas

Produkts ir no līnijas ar C vitamīnu. Nakts krēms-pīlings sejai no 25 gadu vecuma, visiem ādas tipiem. Produktu ir izstrādājuši franču zinātnieki un ārsti, kas specializējas ādas novecošanā.

Krēms ir paredzēts, lai atdzīvinātu novājinātu, mirdzumu zaudējušu sejas ādu, īpaši tādu kaitīgu faktoru dēļ kā smēķēšana, piesārņots gaiss, kā arī fotovecošanās ietekmē. Produktu var lietot gan vīrieši, gan sievietes.
10% TRĪSKĀRŠA – PĪLINGA KOMPLEKSS: glikonolaktons + tīra pienskābe + pienskābes / arginīna komplekss.
"ATJAUNOTĀS ĀDAS" ekskluzīvs efekts visiem ādas tipiem, pateicoties pakāpeniskai mikro granulu iedarbībai. Kad jūs pamostaties, jūsu ādas tekstūra būs redzami gludāka, skaistāka un neticami maiga.
MIRDZUMA PASTIPRINĀŠANAS iedarbība: C vitamīns un maigs pīlings padara ādu gaišāku un palīdz to tonizēt. Āda izskatās nevainojama.

Zīmols NOVEXPERT
Forma sejas krēms
Vecums Pieaugušajiem
Īpašības Dabīgs
Iedarbība Mīkstinošs
Ādas tips Visiem ādas tipiem
Dzimums Sievietēm
Vīriešiem
Izcelsmes valsts Francija

Uzklājiet uz sejas, izvairoties no acu un lūpu kontūrām, kā arī nāsīm. Izmantojiet šo procedūru katru vakaru kā 1 mēneša procedūru vai katru otro vakaru (2 mēnešus). Veiciet mēneša pārtraukumu starp katru pīlinga krēma lietošanu.

Kaut kas vēl?

Pateicoties pīlinga iedarbībai, pēc lietošanas nav ieteicams dažas dienas pakļaut sevi saulei. Ideāli piemērota kā ikmēneša procedūra pirms liela notikuma: kāzas, fotosesija, dzimšanas diena...

Aqua (Water)°, Gluconolactone°, Coco-Caprylate°, Butylene Glycol°, Dicaprylyl Ether°, Sodium Citrate°, C12-16 Alcohols°, Glycerin°, Lactic Acid°, Caprylic/Capric Triglyceride°, Arginine°, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*°, Parfum (Fragrance)°, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*°, Ascorbyl Glucoside°, Malpighia punicifolia (acerola) fruit extract*°, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract°, Maltodextrin**°, Olive Oil Decyl Esters°, Hydrogenated Lecithin°, Palmitic Acid°, Behenyl Alcohol°, Bentonite°, Microcrystalline Cellulose°, Glyceryl Stearate Citrate°, Glyceryl Caprylate°, Xanthan Gum°, Tocopherol°, Aloe Barbadensis Leaf Juice*°, Squalene°, Cellulose Gum°, Biosaccharide Gum-2°, Phytic Acid°, Sodium Hyaluronate°, Laminaria Ochroleuca Extract°.

* Sastāvdaļas no bioloģiskās lauksaimniecības 
° 100% sastāvdaļu ir dabiskas izcelsmes.
 ** Izgatavots, izmantojot organiskas sastāvdaļas.

Novexpert zīmola produktu sastāvā izmantoto sastāvdaļu saraksti tiek regulāri atjaunināti. Pirms Novexpert produkta lietošanas, lūdzu, izlasiet sastāvdaļu sarakstu uz tā iepakojuma, lai pārliecinātos, ka sastāvdaļas ir piemērotas jūsu personīgai lietošanai.

* Taukspirti ir vaskveida vielas, kas nesatur etilspirtu (etanolu)

Jums ir ieteikums vai jautājums?

Rakstiet mūsu farmaceitam, izmantojot zemākesošo formu.

Atstājiet savu atsauksmi