BEZMAKSAS piegāde uz Venipak pakomātiem visā Latvijā no 9.99EUR!
BEZMAKSAS piegāde uz Venipak pakomātiem visā Latvijā no 9.99EUR!

RHINITIX pilieni, 10 ml

RHINITIX pilieni, 10 ml

Rhinitix ir medicīniska ierīce ar tiksotropiskām īpašībām, kas nodrošina visu komponentu vienmērīgu izkliedi un ilgāku saskari ar deguna gļotādu.

1339

Ir noliktavā

Produkta attēls var atšķirties no reālā produkta izskata.
Derīguma termiņš: 2025-09-30
Piegāde visā Latvijā
  • Latvijas pasta pakomāts – € 1.85
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Pasta nodaļa – € 1.85
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • DPD pakomāts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Venipak pakomātsbezmaksas
  • Venipak pickup punktsbezmaksas
  • Omniva pakomāts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Smartpost pakomāts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Smartpost pickup punkts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95

  • DPD kurjers – € 2.50
    . Bezmaksas piegāde virs € 24.99

Rhinitix ir medicīniska ierīce ar tiksotropiskām īpašībām, kas nodrošina visu komponentu vienmērīgu izkliedi un ilgāku saskari ar deguna gļotādu. Tiksotropiskās īpašības novērš preparāta notecēšanu pa deguna gļotādas virsmu, un rezultātā tiek panākta spēcīgāka aizsardzība un izturīgāks mitrinošais slānis. Rhinitix ir atbalstoša un diskomfortu novērsoša medicīniska ierīce vīrusu izraisītu un bakteriālu deguna gļotādas infekciju ārstēšanai. Pateicoties tiksotropiskajām īpašībām, Rhinitix pārklāj deguna gļotādu ar aizsargājošu slāni, kas aizsargā pret baktēriju un vīrusu, piemēram, rinovīrusu un koronavīrusu, pielipšanu, penetrāciju un izplatīšanos un tādējādi veicina līdzsvara atjaunošanos kairinātajā gļotādā, tā stiprinot organisma dabiskās aizsargspējas. Rhinitix neizraisa pieradumu un nesatur konservantus.

Zīmols RHINITIX
Forma pilieni
Vecums Pusaudžiem
Izcelsmes valsts Polija

Rhinitix jālieto vismaz 3 reizes dienā, vienu devu katrā nāsī.

Pieaugušie un bērni no 1 gada vecuma: 1 deva katrā nāsī 3 reizes dienā. Ja pēc 7 dienām nav vērojams uzlabojums vai pašsajūta ir pasliktinājusies, jākonsultējas ar ārstu.

Bērniem Rhinitix deguna aerosols jālieto pieaugušo uzraudzībā.

Ja nepieciešams, Rhinitix var lietot ilgāku laiku. Lūdzam ņemt vērā, ka Rhinitix nav zāles; ja simptomi saglabājas ilgāk par 7 dienām, Jums jākonsultējas ar ārstu.

Higiēnas apsvērumu dēļ un lai izvairītos no mikroorganismu pārnešanas, vienu Rhinitix iepakojumu drīkst lietot tikai viens cilvēks.

Lietošanas norādījumi:

Rhinitix deguna aerosols ir paredzēts lietošanai tikai un vienīgi deguna dobumā.

Pirms lietošanas rūpīgi attīriet degunu. Turot iepakojumu vertikāli uz augšu, aptuveni 15 sekundes enerģiski sakratiet pudelīti, lai sastāvdaļas sajauktos (A diagramma), noņemiet aizsarguzgali (B diagramma) un 3-4 reizes nospiediet sūknīti, līdz aplikatorā parādās preparāts vai līdz Rhinitix medicīnas ierīces izdalās aerosols (C diagramma). Uzmanīgi ievietojiet galu degunā. (Ne pārāk dziļi! D diagramma). Katrā nāsī iesmidziniet vienu devu, pretējo nāsī tikmēr turot aizspiestu. Pēc lietošanas uzlieciet iepakojumam aizsarguzgali

Attīrīts ūdens, sojas pupu eļļa, glicerīns, ksilīts, emulgatori, kapa karagināns, fukoidāns, totarols, tokoferola acetāts, EDTA nātrija sāls, Sibīrijas baltegles eļļa.

Jums ir ieteikums vai jautājums?

Rakstiet mūsu farmaceitam, izmantojot zemākesošo formu.

Atstājiet savu atsauksmi
INETA
25.04.2022
Vienreizēji labi pilieni degunam.
Noteikti iesaku!