Pagatavošana (no 5 mēnešiem): uzvāra 100 ml piena un 100 ml ūdens, atdzesē līdz 50 °C un ielej bļodā. Pievienojiet 4 ēd.k. (apmēram 20 g) putras pulvera un labi samaisiet. Atstāj uz 1 min., līdz iegūta vajadzīgā konsistence. Atdzesē līdz ēšanas temperatūrai (~ 37 °C). Sagatavotu putru nedrīkst sildīt mikroviļņu krāsnī.
Sākot no 6 mēnešu vecuma, var gatavot putru ar augļiem: 2 ēd.k. putras pulvera sajauciet ar 70 ml svaigi vārīta ūdens, kas atdzesēts līdz 50 °C, pievienojiet 100 g (6–7 ēd.k.) konservētu augļu vai augļu biezeņa (piemēram, āboli, bumbieri, banāni).
Svarīgas piezīmes: gatavojot ēdienu zīdaiņiem, precīzi ievērojiet instrukcijas, lai Jūsu mazulim tiktu nodrošinātas nepieciešamās barības vielas. Katru reizi gatavojiet ēdienu svaigu un vienmēr barojiet ar karoti. Regulāri rūpējieties par zobiem, īpaši pirms gulētiešanas.
Visus produktus mazuļiem līdz 6 mēnešu vecumam, drīkst dot tikai pēc pediatra ieteikuma.
Pēc atvēršanas izlietot 2–3 nedēļu laikā.