Pagatavošana: uzvāra 80 ml piena un 120 ml ūdens, atdzesē līdz 50 °C un ielej bļodiņā. Pievienojiet 5 ēd.k. (apmēram 25 g) putras pulvera un labi samaisiet. Atstājiet uz 1 min. uzbriest, līdz iegūta vajadzīgā konsistence. Sagatavotu putru nedrīkst sildīt mikroviļņu krāsnī.
Var pagatavot ar augļiem: 2 ēd.k. putras pulvera iemaisiet 70 ml svaigi vārīta ūdens, kas atdzesēts līdz 50 °C, pievienojiet 100 g (6-7 ēd.k.) konservētu augļu vai augļu biezeņa (piemēram, ābolu, bumbieru, banānu) un 1 t.k. ekoloģiskas rapšu eļļas.
Svarīgas piezīmes: gatavojot ēdienu zīdaiņiem, precīzi ievērojiet instrukcijas, lai Jūsu mazulim tiktu nodrošinātas nepieciešamās barības vielas. Katru reizi gatavojiet ēdienu svaigu un vienmēr barojiet ar karoti. Regulāri rūpējieties par zobiem, īpaši pirms gulētiešanas.
Pēc atvēršanas izlietot 2–3 nedēļu laikā.