Pagatavošana (no 4 mēnešu vecuma): uzvāra 100 ml piena un 100 ml ūdens, atdzesē līdz 50 °C un ielej bļodā. Pievieno 5 ēdamkarotes (apmēram 25 g) putras pulvera un labi samaisa. Atstāj uz 1 min. uzbriest līdz vajadzīgajai konsistencei un atdzesē līdz temperatūrai, kas piemērota ēšanai (apmēram 37 °C). Sagatavoto putru nedrīkst sildīt mikroviļņu krāsnī.
Sākot no 6 mēnešu vecuma var gatavot putru ar augļiem: 2 ēd.k. (apmēram 10 g) putras pulvera iemaisiet 70 ml svaigi vārīta ūdens, kas atdzesēts līdz 50 °C, pievienojiet 100 g (6–7 ēd.k.) konservētu augļu vai augļu biezeņa (piemēram, ābolu, bumbieru, banānu) un 1 t.k. ekoloģiskas rapšu eļļas.
Svarīgas piezīmes: gatavojot ēdienu zīdaiņiem, precīzi ievērojiet instrukcijas, lai Jūsu mazulim tiktu nodrošinātas nepieciešamās uzturvielas. Katru reizi sagatavojiet svaigu ēdienu un vienmēr barojiet ar karoti. Regulāri rūpējieties par zobiem, īpaši pirms gulētiešanas.
Visus produktus mazuļiem līdz 6 mēnešu vecumam, drīkst dot tikai pēc pediatra ieteikuma.
Pēc atvēršanas izlietot 2–3 nedēļu laikā.