BEZMAKSAS piegāde uz Venipak pakomātiem visā Latvijā no 9.99EUR!
BEZMAKSAS piegāde uz Venipak pakomātiem visā Latvijā no 9.99EUR!

WELLTEEN Him Vitality&Wellness tabletes, 30 gab.

WELLTEEN Him Vitality&Wellness tabletes, 30 gab.
-30%

WELLTEEN Him Vitality&Wellness tabletes, 30 gab.

Wellteen Him ir īpaši izstrādāta formula, lai nodrošinātu ikdienas uzturvielu prasības pusaudžiem un jauniem vīriešiem vecumā no 13-19 gadiem.

Vairāk par produktu
1539 2199 30d zemākā cena: € 15.39

Ir noliktavā

Produkta attēls var atšķirties no reālā produkta izskata.
Derīguma termiņš: 2025-10-30
Piegāde visā Latvijā
  • Latvijas pasta pakomāts – € 1.85
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Pasta nodaļa – € 1.85
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • DPD pakomāts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Venipak pakomātsbezmaksas
  • Venipak pickup punktsbezmaksas
  • Omniva pakomāts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Smartpost pakomāts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Smartpost pickup punkts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95

  • DPD kurjers – € 2.50
    . Bezmaksas piegāde virs € 24.99

24 uzturvielas, lai palīdzētu uzturēt vitalitāti un labu veselību. Veselīga, sabalansēta uztura nodrošināšana ir svarīga, bet tā ne vienmēr ir prioritāte steidzīgajā pusaudža dzīvē. Wellteen® Him ir īpaši izstrādāta formula, lai sniegtu visaptverošu vitamīnu, minerālvielu un dabas ekstraktu kompleksu un palīdzētu nodrošināt ikdienas uzturvielu prasības pusaudžiem un jauniem vīriešiem vecumā no 13-19 gadiem. Wellteen® Him nodrošina ar vitamīniem B6, B12, un C, kas veicina normālu enerģijas ieguves vielmaiņu, un samazina nogurumu un nespēku, tā palīdzot saglabāt vitalitāti un vispārējo labsajūtu. Imūnsistēma: D vitamīns, cinks un selēns veicina normālu imūnsistēmas darbību. Kognitīvās spējas: cinks, dzelzs un jods veicina normālas kognitīvās funkcijas, bet pantotēnskābe palīdz uzturēt garīgās darbaspējas.

Zīmols WELLTEEN
Forma tabletes
Vecums Pusaudžiem
Dzimums Vīriešiem
Izcelsmes valsts Apvienotā Karaliste

Lietot 1 tableti dienā.

Apjoma palielinātāji: maltodekstrīns un mikrokristāliskā celuloze; magnija oksīds; C vitamīns (L-askorbīnskābe); L-karnitīna tartrāts; tabletes pārklājums: (glazētājviela: hidroksipropilmetilceluloze, mitrumuzturētājs: glicerīns, pretsalipes viela: polidekstroze, vidēja garuma ķēžu triglicerīdi, krāsvielas: kalcija karbonāts, hlorofilu un hlorofilīnu vara kompleksi (dabīgas izcelsmes)); cinka sulfāts; dzelzs fumarāts; pretsalipes vielas: stearīnskābe, silīcija dioksīds un taukskābju magnija sāļi; irdinātājs: šķērsšūtās celulozes sveķi; niacīns (kā nikotīnamīds); tomātu ekstrakts; E vitamīns (kā skābais D-alfa tokoferilsukcināts) (no sojas); vitamīns B₆ (piridoksīna hidrohlorīds); beta-karotīns; B₁ vitamīns (tiamīna mononitrāts); D₃ vitamīns (holekalciferols, antioksidants: DL-alfa tokoferols); pantotēnskābe (kalcija D-pantotenāts); mangāna sulfāts; A vitamīns (retinilacetāts, antioksidants: DL-alfa tokoferols); B₂ vitamīns (riboflavīns); hroma III hlorīds; vara sulfāts; koenzīms Q10; folijskābe (pteroilmonoglutamīnskābe); kālija jodīds; nātrija selenāts; biotīns (D-biotīns); B₁₂ vitamīns (ciānkobalamīns).
Jums ir ieteikums vai jautājums?

Rakstiet mūsu farmaceitam, izmantojot zemākesošo formu.

Atstājiet savu atsauksmi