BEZMAKSAS piegāde uz DPD paku skapjiem visā Latvijā no 4.99EUR!
BEZMAKSAS piegāde uz DPD paku skapjiem visā Latvijā no 4.99EUR!

BIODERMA Hydrabio Perfecteur SPF 30 sejas krēms, 40 ml

BIODERMA Hydrabio Perfecteur SPF 30 sejas krēms, 40 ml

Dermatoloģisks ādas kopšanas līdzeklis lieliskai ādai.

2436 3480 30d zemākā cena: € 20.88

Ir noliktavā

Produkta attēls var atšķirties no reālā produkta izskata.
Derīguma termiņš: 2026-04-30
Piegāde visā Latvijā
  • Latvijas pasta pakomātsbezmaksas
  • Pasta nodaļabezmaksas
  • DPD pakomātsbezmaksas
  • Venipak pakomātsbezmaksas
  • Venipak pickup punktsbezmaksas
  • Omniva pakomātsbezmaksas
  • Smartpost pakomātsbezmaksas
  • Smartpost pickup punktsbezmaksas

  • DPD kurjers – € 2.50
    . Bezmaksas piegāde virs € 24.99

Hydrabio Perfecteur SPF 30 ar patentēto bioloģisko Aquagenium™ kompleksu sniedz tūlītēju un noturīgu intensīvu mitrināšanu. Tas no jauna māca ādai aktivizēt tās dabiskās mitrināšanas spējas, veicinot akvaporīnu - ūdens kanālu sintēzi ādā, kā arī saglabājot līdzsvaram nepieciešamo ūdens daudzumu. Pateicoties emulsijai, kura atdarina epidermas struktūru, Aquagenium™ aktīvās sastāvdaļas iekļūst ādā mērķtiecīgāk un dziļāk. Tādējādi āda atgūst dabiskās mitrināšanas spējas. Pateicoties anti-UVA-UVB filtriem, tas nodrošina augstu aizsardzību pret UV staru kaitīgo iedarbību un aizkavē priekšlaicīgu ādas novecošanu. Bagātināts ar izkliedējošām un gaismu atstarojošām vielām, tas nekavējoties noslēpj ādas nepilnības un sīkās krunciņas. Tas piešķir ādai tūlītēju mirdzumu, kas katru dienu pastiprinās. Tā maigā un samtainā tekstūra padara ādu gludu, piepildītu un mirdzošu. Lielisks ādas rezultāts sievietēm, kuras lieto maz dekoratīvās kosmētikas vai vispār to neizmanto.

https://www.youtube.com/watch?v=Qk8BZxdoKqw

Zīmols BIODERMA
Forma sejas krēms
Vecums Pieaugušajiem
Pusaudžiem
Īpašības Bez parabēniem
Iedarbība Nekomedogēnisks
Ādas tips Jutīga
Dzimums Sievietēm
Vīriešiem
SPF+ SPF 30
Izcelsmes valsts Francija

Uzziediet Hydrabio Perfecteur SPF 30 sejai un kaklam no rīta pēc notīrīšanas ar Hydrabio H2O attīrošo ūdeni. Lielisks pamats dekoratīvajai kosmētikai.

AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, OCTOCRYLENE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, CYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONE, DIPROPYLENE GLYCOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, CETYL ALCOHOL, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, NIACINAMIDE, PHENYLBENZIMIDAZOLE SULFONIC ACID, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, ARACHIDYL ALCOHOL, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, ARGININE, CYCLOHEXASILOXANE, BEHENYL ALCOHOL, C30-45 ALKYL CETEARYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, MICA (CI 77019), HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, PENTYLENE GLYCOL, TOCOPHERYL ACETATE, ARACHIDYL GLUCOSIDE, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), DISODIUM EDTA, PEG-8 LAURATE, SALICYLIC ACID, MANNITOL, XYLITOL, HEXYLDECANOL, SODIUM HYDROXIDE, RHAMNOSE, POLYSORBATE 60, SORBITAN ISOSTEARATE, PYRUS MALUS (APPLE) SEED EXTRACT, BRASSICA CAMPESTRIS (RAPESEED) STEROLS, RED 33 (CI 17200), TOCOPHEROL, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 712]

Jums ir ieteikums vai jautājums?

Rakstiet mūsu farmaceitam, izmantojot zemākesošo formu.

Atstājiet savu atsauksmi
Ļubova
18.11.2021
Всё-таки коем не совсем увлажняющий. Когда использовала только его, начала шелушиться кожа в носогубных складках. Теперь перед ним наношу на кожу увлажняющую сыворотку. Но сам крем неплохо матирует кожу.
Signe
19.01.2022
Pērku šo kremu atkārtoti. Man ir normāla/taukaina sejas āda. Ātri iesūcas ādā, nav smagnējs. Āda tiešām paliek maigāka un veselīgāka, piešķir ādai vieglu spīdumu/mirdzumu.
Ļoti patīk dozators.
Zane
16.06.2022
Man ir ļoti jūtīgas acis, diemžēl šis krēms ļoti kairināja tās.
Jūlija
04.07.2023
Отличный крем, отличная защита 30 SPF.