BEZMAKSAS piegāde uz DPD paku skapjiem visā Latvijā no 4.99EUR!
BEZMAKSAS piegāde uz DPD paku skapjiem visā Latvijā no 4.99EUR!

DERMALOGICA Precleanse attīroša eļļa, 150 ml

DERMALOGICA Precleanse attīroša eļļa, 150 ml

Dziļi attīroša eļļa, kas ir piemērota arī taukainai ādai.

4322 6174 30d zemākā cena: € 43.22

Ir noliktavā

Produkta attēls var atšķirties no reālā produkta izskata.
Derīguma termiņš: 2027-03-30
Piegāde visā Latvijā
  • Latvijas pasta pakomātsbezmaksas
  • Pasta nodaļabezmaksas
  • DPD pakomātsbezmaksas
  • Venipak pakomātsbezmaksas
  • Venipak pickup punktsbezmaksas
  • Omniva pakomātsbezmaksas
  • Smartpost pakomātsbezmaksas
  • Smartpost pickup punktsbezmaksas

  • DPD kurjersbezmaksas

Dziļi attīrošā eļļa izkausē piemaisījumus un kosmētiku. Iegūsti īpaši tīru un veselīga izskata ādu ar Dubultās Attīrīšanas režīmu, kas sākas ar PreCleanse. Tas rūpīgi izkausē liekā sebuma (eļļas), sauļošanās līdzekļu, ūdensnecaurlaidīgā grima, vides piesārņotāju un citu produktu atlikumu slāņus, kas uz ādas uzkrājas dienas laikā ar ādu stiprinošām Borage sēklu, Kukui un aprikožu eļļām.

Pievieno ūdeni, lai pārveidotu šo hidrofilo (ūdeni mīlošu) formulu pienainā emulsijā, kas viegli noskalo netīrumus no ādas virsmas, ļaujot jūsu nākamajam Dermalogica attīrīšanas līdzeklim iekļūt vēl labāk, iegūstot profesionālu ādas atttīrīšanas rezultātu. Šis maigais maisījums, izstrādāts ar kondicionējošām rīsu kliju un vitamīna E eļļām, būs ideāli piemērots arī taukainai ādai.

Zīmols DERMALOGICA
Forma attīroša eļļa
Vecums Pieaugušajiem
Pusaudžiem
Iedarbība Attīrošs
Ādas tips Visiem ādas tipiem
Dzimums Sievietēm
Vīriešiem
Izcelsmes valsts Amerikas Savienotās Valstis

1-2 dozas eļļas iespiest sausās rokās. Masēt pa sausu seju un acīm, lai izšķīdinātu eļļu un netīrumus uz ādas virsmas.  Samitrināt plaukstas un masēt sejas ādu, radot vieglu pienaainu emulsiju. Noskalot ar remdenu ūdeni. Turpināt ar otru Dermalogica attīrītāju, iegūstot profesionālu attīrīšanas rezultātu.

Caprylic/Capric Triglycerides, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, PEG-40 Sorbitan Peroleate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Cymbopogon Schoenanthus Oil, Borago Officinalis Seed Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Solanum Lycopersicum (Tomato) Extract, Lavandula Hybrida Oil, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Aleurites Moluccana Seed Oil, Cetyl Ethylhexanoate, Dicaprylyl Carbonate, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, C12-15 Alkyl Benzoate, Citral, Limonene, Linalool.

Jums ir ieteikums vai jautājums?

Rakstiet mūsu farmaceitam, izmantojot zemākesošo formu.

Atstājiet savu atsauksmi