BEZMAKSAS piegāde uz DPD paku skapjiem visā Latvijā no 9.99EUR!
BEZMAKSAS piegāde uz DPD paku skapjiem visā Latvijā no 9.99EUR!

FILLERINA 12HA 2x30 ml Grade 5 komplekts, 1 gab.

FILLERINA 12HA 2x30 ml Grade 5 komplekts, 1 gab.

Intensīvā ārstēšana ar Fillerina 12HA dermatoloģiski kosmētisko pildvielu.

16814

Ir noliktavā

Produkta attēls var atšķirties no reālā produkta izskata.
Derīguma termiņš: 2029-03-30
Piegāde visā Latvijā
  • Latvijas pasta pakomātsbezmaksas
  • Pasta nodaļabezmaksas
  • DPD pakomātsbezmaksas
  • Venipak pakomātsbezmaksas
  • Venipak pickup punktsbezmaksas
  • Omniva pakomātsbezmaksas
  • Smartpost pakomātsbezmaksas
  • Smartpost pickup punktsbezmaksas

  • DPD kurjersbezmaksas

Intensīvā ārstēšana ar Fillerina 12HA dermatoloģiski kosmētisko pildvielu tiek uzklāta katru dienu 14 dienas vakarā, atkarībā no individuālajām vajadzībām un ieradumiem.

Zīmols FILLERINA
Forma komplekts
Vecums Pieaugušajiem
Iedarbība Izlīdzinošs
Ādas tips Nobriedusi āda
Dzimums Sievietēm
Izcelsmes valsts Itālija

2 ml Fillerina gels (pudele Nr. 1) pret grumbām, visvairāk izmainītajām sejas zonām un zonām, kurām nepieciešams īpašs kuplums (vaigu kauli, lūpas). Lai stimulētu Fillerina darbību, ieteicams produktu uzklāt uz tīras, mitras ādas, kas ir brīva no taukiem un netīrumiem. Uzklāšana tiek veikta, izmantojot īpašu dozatoru/aplikatoru, kas ļauj savākt divus atsevišķus produkta daudzumus pa 1 ml (līdz 2 ml vienā reizē) un precīzi sadalīt to vēlamajās vietās. Fillerina gēls jāatstāj 10 minūtes, lai aktīvās sastāvdaļas varētu "piepildīt" noteiktas vietas. Ar pirkstu galiem iepliķējiet atlikušo produkta daļu, līdz tas pilnībā uzsūcas. Neizmantojiet apļveida masāžas kustības, lai izvairītos no iespējamās atlikumu uzkrāšanās uz ādas virsmas. Jebkura spriedzes sajūta uz ādas ir saistīta ar produkta darbību.

Pēc tam uzklāj barojošo plēvi (pudele Nr.2), kas garantē pietiekamu mitrināšanu un uzturvielas un papildina pildvielu ar maksimālu komfortu sejas un kakla ādai. Pievienojiet 1-2 ml plēves un uzklājiet uz visas sejas un kakla. Pirms Fillerina gela uzklāšanas ieteicams izdzert divas glāzes ūdens, lai palielinātu līdzekļa efektivitāti.

https://www.youtube.com/watch?v=2uTcJHpWcSk&ab_channel=HealthTalk

Gel:
Aqua,Glycerin,Hydrolyzed Glycosaminoglycans,Sodium Hyaluronate,Caprylyl Glycol,Carbomer,1,2-Hexanediol,Pentylene Glycol,Hydrolyzed Elastin,Butylene Glycol,Sodium Hyaluronate Crosspolymer,Hydrolyzed Hyaluronic Acid,Hydrolyzed Collagen,Hyaluronic Acid,Tropolone,Hydroxypropyl Cyclodextrin,Phenoxyethanol,Hydrolyzed Sodium Hyaluronate,Decylene Glycol,Xanthan Gum,Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate,Sodium Chondroitin Sulfate,Soluble Collagen,Palmitoyl Tripeptide-38,Phenylpropanol,Palmitoyl Hexapeptide-52,Acetyl,Hexapeptide-37,Palmitoyl Heptapeptide-18,Sodium Benzoate,Glycolic Acid,Sodium Hydroxide,Ethylhexylglycerin,Glyceryl Caprylate,Disodium EDTA,Sodium Chloride,Sorbic Acid,Lactic Acid,Polyvinyl Alcohol
Nourishing emulsion:
Aqua,Cyclopentasiloxane,Glycerin,HDI/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer,Polysilicone-11,C30-45 Alkyl Cetearyl Dimethicone Crosspolymer,Dimethicone,Steareth-2,Xylitol,Butylene Glycol,Steareth-21,Limnanthes Alba Seed Oil,Boron Nitride,Tocopheryl Acetate,Stearic Acid,Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer,Palmitic Acid,Benzophenone-4,Parfum ,Benzophenone-3,Allantoin,Pseudoalteromonas Ferment Extract,Xanthan Gum,Butyrospermum Parkii Butter,Silica,Acetyl Hexapeptide-30,Limonene,Linalool,Hexyl Cinnamal,Sodium Hydroxide,Geraniol,Citronellol,Caprylyl Glycol,Arginine,Salicylic Acid,Coumarin,Citral,Diazolidinyl Urea,Hydrogenated Lecithin,Phenoxyethanol,Lecithin,Sodium Chloride,Alcohol,BHT,Disodium EDTA
Jums ir ieteikums vai jautājums?

Rakstiet mūsu farmaceitam, izmantojot zemākesošo formu.

Atstājiet savu atsauksmi