BEZMAKSAS piegāde uz Venipak pakomātiem visā Latvijā no 9.99EUR!
BEZMAKSAS piegāde uz Venipak pakomātiem visā Latvijā no 9.99EUR!

HOLIKA HOLIKA Baby Silky Body Exfoliating izsmidzināms līdzeklis, 300 ml

HOLIKA HOLIKA Baby Silky Body Exfoliating izsmidzināms līdzeklis, 300 ml

Neabrazīvais ķermeņa pīlinga sprejs satur 7 dabīgu graudu sastāvdaļu kompleksu, kas nodrošina maigu, bet efektīvu atmirušo ādas šūnu noņemšanu, nekairinot ādu.

2204

Ir noliktavā

Produkta attēls var atšķirties no reālā produkta izskata.
Derīguma termiņš: 2026-11-24
Piegāde visā Latvijā
  • Latvijas pasta pakomātsbezmaksas
  • Pasta nodaļabezmaksas
  • DPD pakomātsbezmaksas
  • Venipak pakomātsbezmaksas
  • Venipak pickup punktsbezmaksas
  • Omniva pakomātsbezmaksas
  • Smartpost pakomātsbezmaksas
  • Smartpost pickup punktsbezmaksas

  • DPD kurjers – € 2.50
    . Bezmaksas piegāde virs € 24.99

Neabrazīvais ķermeņa pīlinga sprejs satur 7 dabīgu graudu sastāvdaļu kompleksu, kas nodrošina maigu, bet efektīvu atmirušo ādas šūnu noņemšanu, nekairinot ādu. Noņemot netīrumus, atmirušās un bojātās ādas šūnas, sastāvā esošais medus ekstrakts padara ādu gludāku, mitrāku un barotu. Pēc dziļa pīlinga un netīrumu noņemšanas āda ir zīdaini maiga un gatava iedegumam vai skūšanai.

Graudu sastāvdaļu un enzīmu komplekss novērš matiņu ieaugšanu ādā un paātrina ādas šūnu atjaunošanās procesu. Pīlinga sprejs nesausina un nekairina ādu, novērš ādas dehidratāciju pēc attīrīšanas un uztur to barotu un elastīgu. Nodrošina tūlītēju izgaismojošu un izlīdzinošu efektu, izlīdzinot ādas toni un tekstūru jau pēc pirmās lietošanas reizes. To var izmantot arī, lai atbrīvotos no atmirušās ādas manikīra un pedikīra laikā. Piemērots visiem ādas tipiem.

Zīmols HOLIKA HOLIKA
Forma izsmidzināms līdzeklis
Vecums Pieaugušajiem
Iedarbība Attīrošs
Nogludinošs
Ādas tips Visiem ādas tipiem
Dzimums Sievietēm
Vīriešiem
Izcelsmes valsts Dienvidkoreja
Pirms lietošanas pudeli labi sakratiet, izsmidziniet vienmērīgi pa visu ķermeni (uz sausas ādas), izņemot seju, un ar apļveida kustībām maigi iemasējiet. Kad atmirušās ādas šūnas sāk veidoties un ir noņemtas, noskalojiet ādu ar siltu ūdeni vai noslaukiet ar mīkstu, mitru drānu.
Water, Alcohol Denat., Dipropylene Glycol, Carbomer, Quaternium-60, Propylene Glycol, Fragrance, PPG-26-Buteth-26, Magnesium Sulfate, Cetrimonium Chloride, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Butylene Glycol, Disodium EDTA, Oryza Sativa (Rice) Extract, 1,2-Hexanediol, Oryza Sativa (Rice) Bran Extract, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Triticum Vulgare (Wheat) Seed Extract, Hordeum Vulgare Seed Extract, Glycine Max (Soybean) Seed Extract, Phaseolus Angularis Seed Extract, Honey Extract, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Extract, Centella Asiatica Extract, Artemisia Princeps Extract, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Biosaccharide Gum-4
Jums ir ieteikums vai jautājums?

Rakstiet mūsu farmaceitam, izmantojot zemākesošo formu.

Atstājiet savu atsauksmi