BEZMAKSAS piegāde uz DPD paku skapjiem visā Latvijā no 4.99EUR!
BEZMAKSAS piegāde uz DPD paku skapjiem visā Latvijā no 4.99EUR!

KORFF Eye Zone viegli izgaismojošs ar liftinga efektu acu krēms, 15 ml

KORFF Eye Zone viegli izgaismojošs ar liftinga efektu acu krēms, 15 ml

Bagātināts ar sējas auzu ekstraktu, mazmolekulāru hialuronskābi un PP vitamīnu, krēms mazina noguruma pazīmes un sīkas rieviņas, nodrošinot liftinga efektu.

3134 5224 30d zemākā cena: € 31.34

Ir noliktavā

Produkta attēls var atšķirties no reālā produkta izskata.
Derīguma termiņš: 2027-02-28
Piegāde visā Latvijā
  • Latvijas pasta pakomātsbezmaksas
  • Pasta nodaļabezmaksas
  • DPD pakomātsbezmaksas
  • Venipak pakomātsbezmaksas
  • Venipak pickup punktsbezmaksas
  • Omniva pakomātsbezmaksas
  • Smartpost pakomātsbezmaksas
  • Smartpost pickup punktsbezmaksas

  • DPD kurjersbezmaksas

DZIDRINOŠS KRĒMS ĀDAI AP ACĪM LIFTINGA EFEKTAM. AR SĒJAS AUZU EKSTRAKTU UN PP VITAMĪNU.

Bagātināts ar sējas auzu ekstraktu, mazmolekulāru hialuronskābi un PP vitamīnu, krēms mazina noguruma pazīmes un sīkas rieviņas, nodrošinot liftinga efektu. Magoņu ekstrakts un aktīvās daļiņas ar maigās izkliedes efektu maskē tumšos lokus zem acīm. Krēmam raksturīga tūlītēja dzidrinoša iedarbība. Pudelītei ir īpaša pipete, kas kalpo arī kā aplikators. Tas līdzekli ļauj uzklāt vēl efektīvāk. Ar aplikatora noapaļoto galu iespējams patīkami masēt ādu.

Zīmols KORFF
Forma acu krēms
Vecums Pieaugušajiem
Iedarbība Balinošs
Ādas tips Visiem ādas tipiem
Dzimums Sievietēm
Vīriešiem
Izcelsmes valsts Spānija

Pēc dekoratīvās kosmētikas rūpīgas noņemšanas un ādas attīrīšanas ap acīm ar pudelītes aplikatoru uz ādas uzpiliniet krēmu pērles lielumā. Maigiem pirkstu galu piesitieniem iemasējiet krēmu, līdz tas pilnībā uzsūcies. Turot aplikatoru vertikāli, masējiet ādu, sākot no iekšējā acs kaktiņa un virzoties uz deniņu pusi. Lietojiet no rīta un vakarā.

Aqua (Water), Coconut Alkanes, Glycerin, Niacinamide, Isostearyl Alcohol, Butylene Glycol Cocoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrogenated Vegetable Oil, Propanediol, Silica, 1,2-Hexanediol, Caffeine, Tocopheryl Acetate, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Papaver Rhoeas Extract, Lespedeza Capitata Leaf/Stem Extract, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Disteardimonium Hectorite, Ethylcellulose, Propylene Carbonate, Tin Oxide, Hydroxyacetophenone, Tocopherol, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, CI 77891 (Titanium Dioxide), Mica, Caramel, CI 77491 (Iron Oxides), CI 19140 (Yellow 5).

Jums ir ieteikums vai jautājums?

Rakstiet mūsu farmaceitam, izmantojot zemākesošo formu.

Atstājiet savu atsauksmi