BEZMAKSAS piegāde uz DPD paku skapjiem visā Latvijā no 4.99EUR!
BEZMAKSAS piegāde uz DPD paku skapjiem visā Latvijā no 4.99EUR!

LABO Man Hair Loss 5 Patents ampulas, 14 gab.

LABO Man Hair Loss 5 Patents ampulas, 14 gab.

Ampulas pret matu izkrišanu vīriešiem.

6222

Ir noliktavā

Produkta attēls var atšķirties no reālā produkta izskata.
Derīguma termiņš: 2027-05-30
Piegāde visā Latvijā
  • Latvijas pasta pakomātsbezmaksas
  • Pasta nodaļabezmaksas
  • DPD pakomātsbezmaksas
  • Venipak pakomātsbezmaksas
  • Venipak pickup punktsbezmaksas
  • Omniva pakomātsbezmaksas
  • Smartpost pakomātsbezmaksas
  • Smartpost pickup punktsbezmaksas

  • DPD kurjersbezmaksas

JAUNA FORMULA PRET MATU IZKRIŠANU, UZLABOTA AR TRANSDERMĀLU TEHNOLOĢIJU:

Labo Hair Loss 5 Patents - aktuāla dermokosmētika, kas palīdz apturēt matu izkrišanu, neitralizējot dažādus cēloņus un palīdzot nostiprināt matu vārpstu uz galvas ādas. Labo matu izkrišanas 5 patenti sastāv no 5 aktīvo molekulu kompleksiem, un tos aizsargā 5 Šveices patenti:

  1. Komplekss pret matu izkrišanu (hidroksiprolīns, asparagīnskābe, fermentatīvais aktivators) ar taurīnu: tas stiprina matu folikulu membrānas un palīdz novērst priekšlaicīgu matu vārpstas atdalīšanos.
  2. Pretnovecošanās komplekss galvas ādai un matiem (Pentapeptide-28, hidrolizēts sojas proteīns, Myrtus Communis ekstrakts, Teprenone): Palīdz novērst matu sistēmas novecošanās cēloņus, pagarinot matu folikulu funkcionalitāti.
  3. Galvas ādas un matu folikulu cilmes šūnu aizsardzības komplekss (Pentapeptide-31, Digitata hidrolizētu zirņu un brūnaļģu ekstrakts): tas palīdz uzturēt galvas ādas rezerves šūnas labā stāvoklī, kas ir būtisks matu folikulu veselībai un dzīvībai.
  4. Matu folikulu salu komplekss (glikogēns, prolīns, hidrolizēts lupīnu proteīns, glutamamidoetilindols, baikalīns): tas veicina matu folikulu salām (multifolikulāras vienības) piederošo folikulu trofismu, lai mazinātu matu izkrišanu. 5. Transdermālā tehnoloģija: zāļu formā tiek izmantota ekskluzīva sistēma, kuras pamatā ir 3 pastiprinātāji (pentilēns, decilēns un kaprililglikols) un zemas molekulmasas sastāvdaļas, kas veicina to absorbciju caur īpaši bieziem galvas ādas slāņiem, palīdzot samazināt matu izkrišanu.
  5. Transdermāla Tehnoloģija ekskluzīva formula, kuras pamatā ir 3 stimulatori (Pentilēns, Decilēns un Kaprililglikols) ar nelielu molekulāru sastāvdaļu masu, lai veicinātu to absorbciju caur īpaši biezām galvas ādas kārtām, palīdzot samazināt matu izkrišanu.
Zīmols LABO
Forma ampulas
Vecums Pieaugušajiem
Iedarbība Stiprinošs
Matu tips Pret matu izkrišanu
Dzimums Vīriešiem
Izcelsmes valsts Itālija
  1. Izņemiet no iepakojuma īpašo plastmasas ampulu atvērēju.
  2. Uzlieciet to uz ampulas kakliņa. Satveriet to ar rādītājpirkstu un īkšķi. Pielietojot nelielu spēku, noplēsiet ampulas kakliņu.
  3. Izņemiet aplikatora uzgali.
  4. Uzlieciet aplikatora uzgali uz ampulas jaunatvērtā kakliņa.
  5. Noņemiet aplikatora uzgali.
  6. Klājiet preparātru, līniju pa līnijai, tā, lai noklātu visu galvas ādu. Neļaujiet tam nokļūt uz sejas ādas. Lai palīdzētu preparātam iesūkties galvas ādā, maigi pamasējiet skaustu.

Hydroxyproline, Aspartic Acid, Enzymatic Activator, Pentapeptide-28, Hydrolyzed Soy Protein, Myrtus Communis Extract, Teprenone, Pentapeptide-31, Hydrolyzed Pea and Laminaria Digitata Extract, Glycogen, Proline, Hydrolyzed Lupine Protein, Glutamylamidoethyl Indole, Baicaline, Pentylene, Decylene and Caprylyl Glycol.

Jums ir ieteikums vai jautājums?

Rakstiet mūsu farmaceitam, izmantojot zemākesošo formu.

Atstājiet savu atsauksmi