BEZMAKSAS piegāde uz DPD paku skapjiem visā Latvijā no 4.99EUR!
BEZMAKSAS piegāde uz DPD paku skapjiem visā Latvijā no 4.99EUR!

LIERAC Lift Integral acu krēms, 15 ml

LIERAC Lift Integral acu krēms, 15 ml

LIERAC Lift Integral nostiprinošs acu krēms visiem sejas ādas tipiem.

3030 5509 30d zemākā cena: € 30.30

Ir noliktavā

Produkta attēls var atšķirties no reālā produkta izskata.
Derīguma termiņš: 2027-03-30
Piegāde visā Latvijā
  • Latvijas pasta pakomātsbezmaksas
  • Pasta nodaļabezmaksas
  • DPD pakomātsbezmaksas
  • Venipak pakomātsbezmaksas
  • Venipak pickup punktsbezmaksas
  • Omniva pakomātsbezmaksas
  • Smartpost pakomātsbezmaksas
  • Smartpost pickup punktsbezmaksas

  • DPD kurjersbezmaksas

LIERAC Lift Integral nostiprinošais krēms acu apvidum ir jebkura tipa ādai, pat jutīgai, paredzēts kopšanas līdzeklis acu apvidus izlīdzināšanai un liftingam. Sastāvā ir “StructureLift” komplekss, kas stiprina ādas struktūru, iedarbojoties uz tās neaizstājamajiem elementiem kolagēnu, elastīnu un hialuronskābi, tādēļ āda atgūst tvirtumu, elastību un tonusu. Tā sastāvā ir rožu RNS, kas stimulē dabisko kolagēna sintēzi un ar glikoproteīniem saistīto fibronektīnu, melnās rozes ekstrakts, kas stimulē dabisko elastīna sintēzi un ar glikoproteīniem saistīto fibrilīnu, un dabiska hialuronskābe, kas intensīvi atjauno ādas tvirtumu. Izsmalcinātais kūstošais sastāvs izceļ un izlīdzina acu kontūras. Keramikas uzgalis tūlīt rada svaiguma sajūtu, lai krēma iedarbība būtu optimāla. Šis kopšanas līdzeklis ir lietojams arī uz vārīgās ādas ap lūpām. Āda atgūst tvirtumu, elastību un tonusu, jo rodas vispārēja liftinga efekts.

Zīmols LIERAC
Forma acu krēms
Vecums Pieaugušajiem
Īpašības Vegāniem
Iedarbība Stiprinošs
Ādas tips Visiem ādas tipiem
Dzimums Sievietēm
Izcelsmes valsts Francija

No rīta un/vai vakarā uzklāt uz acu un lūpu apvidus ādas. Piemērots jebkura tipa ādai, pat jutīgai. 97 % dabiskas izcelsmes sastāvdaļu. Dermatoloģiski pārbaudīts. Vegānisks.

AQUA / WATER / EAU. TALC. BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER. HEXYLDECANOL. HEXYLDECYL LAURATE. C15-19 ALKANE. GLYCERIN. SODIUM POLYACRYLATE. GLUCONOLACTONE. BUTYLENE GLYCOL. SODIUM BENZOATE. ETHYLHEXYLGLYCERIN. PHENETHYL ALCOHOL. HYDROLYZED HYALURONIC ACID. SODIUM PHYTATE. MALTODEXTRIN. TOCOPHEROL. CITRIC ACID. HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL. CALCIUM GLUCONATE. TULIPA GESNERIANA FLOWER EXTRACT. ROSA CENTIFOLIA FLOWER EXTRACT. 4105A.

Jums ir ieteikums vai jautājums?

Rakstiet mūsu farmaceitam, izmantojot zemākesošo formu.

Atstājiet savu atsauksmi