BEZMAKSAS piegāde uz DPD paku skapjiem visā Latvijā no 4.99EUR!
BEZMAKSAS piegāde uz DPD paku skapjiem visā Latvijā no 4.99EUR!

LIERAC Lift Integral dienas sejas krēms, 50 ml

LIERAC Lift Integral dienas sejas krēms, 50 ml

LIERAC Lift Integral nostiprinošs dienas krēms visiem sejas ādas tipiem.

3814 6934 30d zemākā cena: € 38.14

Ir noliktavā

Produkta attēls var atšķirties no reālā produkta izskata.
Derīguma termiņš: 2027-03-30
Piegāde visā Latvijā
  • Latvijas pasta pakomātsbezmaksas
  • Pasta nodaļabezmaksas
  • DPD pakomātsbezmaksas
  • Venipak pakomātsbezmaksas
  • Venipak pickup punktsbezmaksas
  • Omniva pakomātsbezmaksas
  • Smartpost pakomātsbezmaksas
  • Smartpost pickup punktsbezmaksas

  • DPD kurjersbezmaksas

LIERAC Lift Integral nostiprinošais dienas krēms ir jebkura tipa ādai, pat jutīgai, paredzēts kopšanas līdzeklis ādas nostiprināšanai dienas laikā. Sastāvā ir “StructureLift” komplekss, kas stiprina ādas struktūru, iedarbojoties uz tās neaizstājamajiem elementiem kolagēnu, elastīnu un hialuronskābi, kā arī šos elementus savienojošajiem glikoproteīniem. Tā sastāvā ir rožu RNS, kas stimulē dabisko kolagēna sintēzi un ar glikoproteīniem saistīto fibronektīnu, melnās rozes ekstrakts, kas stimulē dabisko elastīna sintēzi un ar glikoproteīniem saistīto fibrilīnu, un dabiska hialuronskābe, kas intensīvi atjauno ādas tvirtumu. Zīdainais un izteikti kūstošais sastāvs intensīvi mitrina ādu, tā radot komforta un svaiguma sajūtu. Āda atgūst tvirtumu, elastību un apjomu, jo rodas vispārēja liftinga efekts. Ekoloģiskais trauciņš ir atkārtoti uzpildāms ar LIERAC Lift Integral nostiprinošā dienas krēma refilu.

Zīmols LIERAC
Forma sejas krēms
Vecums Pieaugušajiem
Iedarbība Stiprinošs
Ādas tips Visiem ādas tipiem
Dzimums Sievietēm
Izcelsmes valsts Francija

No rīta uzklāt uz sejas un kakla ādas. Piemērots jebkura tipa ādai, arī jutīgai. 98 % dabiskas izcelsmes sastāvdaļu. Dermatoloģiski pārbaudīts. Vegānisks.

AQUA / WATER / EAU. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. GLYCERIN. SQUALANE. GLYCERYL STEARATE SE. CETEARYL ALCOHOL. GLYCOL PALMITATE. BUTYLENE GLYCOL. BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER. C15-19 ALKANE. CETYL PALMITATE. AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER. XYLITYLGLUCOSIDE. CETEARYL GLUCOSIDE. ANHYDROXYLITOL. PARFUM / FRAGRANCE. ETHYLHEXYLGLYCERIN. SODIUM BENZOATE. XYLITOL. XANTHAN GUM. CITRIC ACID. HYDROLYZED HYALURONIC ACID. SODIUM PHYTATE. MALTODEXTRIN. LECITHIN. TOCOPHEROL. ADENOSINE. HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL. TULIPA GESNERIANA FLOWER EXTRACT. ROSA CENTIFOLIA FLOWER EXTRACT. 4103A.

Jums ir ieteikums vai jautājums?

Rakstiet mūsu farmaceitam, izmantojot zemākesošo formu.

Atstājiet savu atsauksmi