BEZMAKSAS piegāde uz Venipak pakomātiem visā Latvijā no 9.99EUR!
BEZMAKSAS piegāde uz Venipak pakomātiem visā Latvijā no 9.99EUR!

MAVEX Body Black ķermeņa krēms, 250 ml

MAVEX Body Black ķermeņa krēms, 250 ml

Procedūra notievēšanai, tonizēšanai un detoksikācijai, kas iedarbojas uz celulīta nepilnībām.

5950 7438 30d zemākā cena: € 44.63

Ir noliktavā

Produkta attēls var atšķirties no reālā produkta izskata.
Derīguma termiņš: 2027-07-30
Piegāde visā Latvijā
  • Latvijas pasta pakomātsbezmaksas
  • Pasta nodaļabezmaksas
  • DPD pakomātsbezmaksas
  • Venipak pakomātsbezmaksas
  • Venipak pickup punktsbezmaksas
  • Omniva pakomātsbezmaksas
  • Smartpost pakomātsbezmaksas
  • Smartpost pickup punktsbezmaksas

  • DPD kurjersbezmaksas

Procedūra notievēšanai, tonizēšanai un detoksikācijai, kas iedarbojas uz celulīta nepilnībāmVeicina ādas kompaktumu un samazina apelsīna mizas efektu.

Satur SlimFit Complex, klīniski pārbaudītu inovatīvu ātras iedarbības kompleksu, kas palēnina jaunu tauku šūnu veidošanos, novērš tauku uzsūkšanos, stimulē tauku dedzināšanu un samazina redzamās celulīta pazīmes; tīru ēterisko eļļu (kurkuma, ingvera, krustnagliņas, baltegles un fenheļa) maisījums, kas aktivizē mikrocirkulāciju un limfodrenāžu ar intensīvu un ilgstošu siltuma sajūtu; Argana eļļa, bagāta ar vitamīniem un polifenoliem, ar antioksidanta, elastības un mitrināšanas īpašībām, padarot ādu maigu un tonizētu; E vitamīns, antioksidants un mitrinātājs, lai cīnītos pret brīvajiem radikāļiem; Augu ogleklis ar attīrošām īpašībām; un Hydration Booster Complex, dabīgo polimēru cukuru un hialuronskābes komplekss, lai nodrošinātu intensīvu mitrināšanu.

Body Black Cream sastāv no 97% dabīgām sastāvdaļām, tam ir neparasti maiga un zīdaina tekstūra un ļoti smalks aromāts. Tas ir viegli uzklājams, ātri iesūcas un nav taukains.
Rezultāts ir redzams pēc dažām lietošanas reizēm: āda izskatās gludāka, tvirtāka un tonizētāka; celulīta nepilnības ir mazāk pamanāmas; apelsīna mizas efekts šķiet samazināts.

Zīmols MAVEX
Forma ķermeņa krēms
Vecums Pieaugušajiem
Īpašības Bez parabēniem
Iedarbība Mīkstinošs
Ādas tips Visiem ādas tipiem
Dzimums Sievietēm
Izcelsmes valsts Šveice

SlimFit Complex, a clinically tested innovative rapid-action complex Turmeric, Ginger, Cloves, White Fir, and Fennel,Argan Oil, Vitamin E, antioxidant and moisturising to fight free radicals; Vegetal Carbon, with purifying properties; and Hydration Booster Complex, an association of Natural Polymeric Sugars and Hyaluronic Acid,

Jums ir ieteikums vai jautājums?

Rakstiet mūsu farmaceitam, izmantojot zemākesošo formu.

Atstājiet savu atsauksmi
Anita
09.02.2023
Lietoju no rīta pirms darba.
Drēbes nesmērē, nav taukains, apmēram stundu jūt sildošu, kņudinošu krēma darbību. Smarža, kā jau ēteriskajām eļļām, spēcīga, patīkama, bet jau aizejot uz darbu gandrīz nav jūtama.
Tā kā mans mērķis nav novājēt ar krēma palīdzību, bet gan palīdzēt ādai adaptēties svara zaudēšanas procesā (uztura paradumu maiņa + sports), tad šobrīd krēms ir kā papildus līdzeklis ādas kopšanā.
Pēc nedēļu ilgas lietošanas rezultāts manāms tikai no rīta, kad āda ir gluda, vakarā "apelsīnu mizas"efekts atgriežas, taču procedūra ir patīkama un to turpināšu.:)