BEZMAKSAS piegāde uz DPD paku skapjiem visā Latvijā no 4.99EUR!
BEZMAKSAS piegāde uz DPD paku skapjiem visā Latvijā no 4.99EUR!

NUXE Merveillance LIFT Powdery sejas krēms, 50 ml

NUXE Merveillance LIFT Powdery sejas krēms, 50 ml

Atklājiet “Nuxe” “Merveillance Powdery smoothing cream” izlīdzinošo krēmu sausai ādai. Tas izlīdzina grumbas un liek ādai izskatīties stingrākai, šķietami paceltai.

3417 4882 30d zemākā cena: € 29.06

Ir noliktavā

Produkta attēls var atšķirties no reālā produkta izskata.
Derīguma termiņš: 2027-02-28
Piegāde visā Latvijā
  • Latvijas pasta pakomātsbezmaksas
  • Pasta nodaļabezmaksas
  • DPD pakomātsbezmaksas
  • Venipak pakomātsbezmaksas
  • Venipak pickup punktsbezmaksas
  • Omniva pakomātsbezmaksas
  • Smartpost pakomātsbezmaksas
  • Smartpost pickup punktsbezmaksas

  • DPD kurjersbezmaksas

“Merveillance LIFT Firming Powdery Cream” nostiprinošais krēms radīts, lai āda izskatās tik spēcīga, cik spēcīga esat jūs! Inovatīvā piepildošā tekstūra nodrošina tūlītēju pretnovecošanās iedarbību. Par to pārliecinājušās 9 no 10 sievietēm, kas to izmēģinājušas (3). Šis izlīdzinošais krēms ir piesātināts ar intensīvi koriģējošo “Micro-Algae Oil” mikroskopisko aļģu eļļu – zaļo (4) aktīvo sastāvdaļu, kas koncentrē 4 miljardu dabas šūnu spēku vienā pilienā, lai katru dienu spēcinātu jūsu ādu. Pēc uzklāšanas 71 % sieviešu āda izskatās pacelta (1). Pēc 2 mēnešiem āda izskatās gludāka 63 % sieviešu (2). Grumbiņas tiek izlīdzinātas. Āda kļūst stingrāka, acīmredzami jauneklīgāka. Ideāli piemērots normālai un kombinētai ādai. Pūderainā tekstūra rada dabisku izpludinošu efektu, lai āda izskatītos “nevainojami”. Efektīva pretnovecošanās iedarbība, patīkama sajūta uz ādas un maiga ziedu un muskusa aromātu harmonija. Francijā izstrādāti un ražoti ādas kopšanas līdzekļi.

Zīmols NUXE
Forma sejas krēms
Vecums Pieaugušajiem
Iedarbība Stiprinošs
Ādas tips Sausa
Dzimums Sievietēm
Izcelsmes valsts Francija

No rītiem uzklājiet uz sejas, kakla un dekoltē ādas.

AQUA/WATER, SQUALANE, GLYCERIN, 2,3-BUTANEDIOL, MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL, SODIUM POLYACRYLATE, ARACHIDYL ALCOHOL, CETEARYL ALCOHOL, BEHENYL ALCOHOL, PARFUM/FRAGRANCE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ARACHIDYL GLUCOSIDE, PHENETHYL ALCOHOL, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, SODIUM GLUCONATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, ALTHAEA OFFICINALIS ROOT EXTRACT, UNDARIA PINNATIFIDA EXTRACT, SODIUM HYDROXIDE, BENZYL ALCOHOL, CHLORELLA VULGARIS EXTRACT, ACETYL TETRAPEPTIDE-5, DEHYDROACETIC ACID, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, GERANIOL, CITRONELLOL, LIMONENE

Jums ir ieteikums vai jautājums?

Rakstiet mūsu farmaceitam, izmantojot zemākesošo formu.

Atstājiet savu atsauksmi
Sabīne
18.09.2023
Ļoti labs krēms, patīkami smaržo,redzams rezultāts!