Jēra gaļa ir vienīgais dzīvnieku olbaltumvielu avots. Tā ir viegli sagremojama un nav iegūta intensīvās lauksaimniecības apstākļos.
Jēra gaļai ir augsta bioloģiskā vērtība, tā satur optimālu aminoskābju līdzsvaru, kas ir nepieciešams dzīvnieka organisma augšanai un darbībai. Tā ir minerālvielu (cinka, vara, selēna un dzelzs) avots, bagāta ar ūdenī šķīstošiem vitamīniem B1, B2, B6, niacīnu un B12, kā arī taukos šķīstošiem vitamīniem (E).
Dabīgi konservēts produkts.
Jēra gaļa ir vienīgais dzīvnieku olbaltumvielu avots. Tā ir viegli sagremojama un nav iegūta intensīvās lauksaimniecības apstākļos.
Jēra gaļai ir augsta bioloģiskā vērtība, tā satur optimālu aminoskābju līdzsvaru, kas ir nepieciešams dzīvnieka organisma augšanai un darbībai. Tā ir minerālvielu (cinka, vara, selēna un dzelzs) avots, bagāta ar ūdenī šķīstošiem vitamīniem B1, B2, B6, niacīnu un B12, kā arī taukos šķīstošiem vitamīniem (E).
Dabīgi konservēts produkts.