BEZMAKSAS piegāde uz DPD paku skapjiem visā Latvijā no 9.99EUR!
BEZMAKSAS piegāde uz DPD paku skapjiem visā Latvijā no 9.99EUR!

PHARMACERIS H-STIMUPURIN šampūns, 250 ml

PHARMACERIS H-STIMUPURIN šampūns, 250 ml

Cilvēkiem, kas cieš no pārmērīga matu izkrišanas. Palīdz novērst matu izkrišanu, kas saistīta ar ģenētiskām tendencēm, hormonālajiem faktoriem.

1429 2382 30d zemākā cena: € 13.28

Ir noliktavā

Produkta attēls var atšķirties no reālā produkta izskata.
Derīguma termiņš: 2026-10-30
Piegāde visā Latvijā
  • Latvijas pasta pakomāts – € 1.85
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Pasta nodaļa – € 1.85
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • DPD pakomātsbezmaksas
  • Venipak pakomāts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Venipak pickup punkts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Omniva pakomāts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Smartpost pakomāts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Smartpost pickup punkts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95

  • DPD kurjers – € 2.50
    . Bezmaksas piegāde virs € 24.99

Sievietēm un vīriešiem, kas cieš no īslaicīgas vai priekšlaicīgas, pārmērīgas matu izkrišanas. Palīdz novērst matu zudumu, kas saistīts ar ģenētisku noslieci un hormonāliem (androgēnā alopēcija) vai ārējās vides faktoriem, kā arī ilgstošas medikamentu lietošanas, stresa, noguruma, vispārēja vājuma (piemēram, diētas) gadījumā vai pēc grūtniecības. To var lietot jutīgas galvas ādas gadījumā. Divu aktīvo vielu kombinācija (dabiskais augšanas faktors FGF un kofeīns) uzrāda zinātniski apstiprinātu efektivitāti matu zuduma novēršanai un, vienlaicīgi, arī matu augšanas stimulēšanai. Šīs sastāvdaļas darbojas šūnu līmenī, aktivizējot par jaunu matu augšanu atbildīgos gēnus. Tie stiprina matu folikulu dzīvības procesus, lai veicinātu matu dabisko augšanu un pagarinātu to dzīves ilgumu (anagēnā fāze). Kofeīns novērš ģenētiski noteikto plikpaurainību, neitralizējot hormonus (androgēni, DHT), kas atbildīgi par matu pavājināšanos un priekšlaicīgu izkrišanu. Rūpīgi izvēlētās sastāvdaļas – vitamīns PP (niacīns), D-pantenols un biotīns, nomierina un atjauno galvas ādas fizioloģisko līdzsvaru. Stiprina matu struktūru un atjauno matu dabisko apjomu. Nesatur konservantus, alergēnus, krāsvielas un silikonu. Dermokosmētika dažādām ādas problēmām. Pharmaceris zīmols piedāvā dermokosmētikas produktus, kas paredzēti dažādu plaši sastopamu ādas problēmu risināšanai. Zīmola produktus rada ekspertu komanda, kas, dermatoloģiskus risinājumus papildinot ar inovatīvām sastāvdaļām, spēj iegūt formulas dažādām grūti risināmām ādas problēmām.

Zīmols PHARMACERIS
Forma šampūns
Vecums Pieaugušajiem
Īpašības Bez sulfātiem
Iedarbība Stiprinošs
Ādas tips Jutīga
Matu tips Pret matu izkrišanu
Dzimums Sievietēm
Vīriešiem
Izcelsmes valsts Polija

Mazgājiet matus ar šampūnu katru dienu vai vismaz 3 reizes nedēļā. Uzklājiet šampūnu mitriem matiem, saputojiet to matos 2-3 minūtes. Rūpīgi izskalojiet ar ūdeni. Ja šampūns iekļūst acīs, nekavējoties skalojiet tās ar ūdeni. Lai iegūtu labāku rezultātu, ieteicams lietot arī Pharmaceris H-STIMULIN balzamu.

Aqua, Sodium Myreth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Acrylates Copolymer, Panthenol, Betaine, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Coco-Glucoside, Hydroxyacetophenone, Glycol Distearate, Polyquaternium-10, PEG/PPG-120/10 Trimethylolpropane Trioleate, Laureth-2, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Cocoyl Glucamate, Caffeine, Coco-Clucoside, Sodium Carbonate, Maltodextrin, Dicaprylyl Ether, Ethylhexylglycerin, Lauryl Alcohol, Glyceryl Oleate, Glyceryl Stearate, Hydroxyethylcellulose, Disodium EDTA, Citric Acid, Xanthan Gum, Glyceryl Behenate, Urea, Pentylene Glycol, Pyridoxine HCl, Niacinamide, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Hydrolyzed Yeast Protein, Allantoin, Threonine, Cholesterol.

Dabiskais augšanas faktors FGF un kofeīna komplekss | biotīns | niacinamīds | D pantenols

Nesatur parabēnus, krāsvielas, alergēnus, SLS/SLES

Jums ir ieteikums vai jautājums?

Rakstiet mūsu farmaceitam, izmantojot zemākesošo formu.

Atstājiet savu atsauksmi
Egija
14.07.2021
Lietoju kopā ar šīs firmas kondicionieri. Pec 2 mēnešu lietošanas mati krīt ārā mazāk un ir redzami mazi, mazi jaunie matiņi. Pēc kondicioniera mati viegli ķemmējas un nav smagnēji.