BEZMAKSAS piegāde uz Venipak pakomātiem visā Latvijā no 9.99EUR!
BEZMAKSAS piegāde uz Venipak pakomātiem visā Latvijā no 9.99EUR!

PHARMACERIS Sun Protect SPF 30 losjons, 150 ml

PHARMACERIS Sun Protect SPF 30 losjons, 150 ml
-50%

PHARMACERIS Sun Protect SPF 30 losjons, 150 ml

Pharmaceris S mitrinošs aizsargājošs ķermeņa losjons SPF 30 saules aizsardzību. Ķermeņa losjons ir ieteicams maigai, jutīgai un problemātiskai ādai, kurai nepieciešama augsta aizsardzība pret spilgtu saules gaismu un saules apdegumiem.

1287 2574 30d zemākā cena: € 12.87

Ir noliktavā

Produkta attēls var atšķirties no reālā produkta izskata.
Derīguma termiņš: 2025-04-30
Piegāde visā Latvijā
  • Latvijas pasta pakomāts – € 1.85
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Pasta nodaļa – € 1.85
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • DPD pakomāts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Venipak pakomātsbezmaksas
  • Venipak pickup punktsbezmaksas
  • Omniva pakomāts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Smartpost pakomāts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Smartpost pickup punkts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95

  • DPD kurjers – € 2.50
    . Bezmaksas piegāde virs € 24.99

Preparātu ieteicams lietot maigai, jutīgai un sausai sejas ādai, kurai ir nosliece uz alerģijām un hiperpigmentāciju un kurai nepieciešama ļoti augsta aizsardzība pret intensīvu saules gaismu, saules apdegumiem un kaitīgu UVA un UVB starojumu, kā arī redzamo un infrasarkano starojumu - pilns spektrs. Formula ir piemērota bērniem un zīdaiņiem, kas vecāki par 6 mēnešiem.

Ar īpaši vieglu formulu un modernu filtru tehnoloģiju tiek veikta UVA, UVB un HEV izolācijas pielietošana un testa sagatavošana.

AntileuDNAprotect rada spēcīgu aizsargbarjeru ādas imūnsistēmai. Samazina saules staru iedarbību uz tādiem nelabvēlīgiem simptomiem kā kairinājums, saules apdegumi, apsārtums, depigmentācija, saules nātrene, hiperpigmentācija un alerģiskas reakcijas. Krēms mitrina, baro un atjauno ādu, vienlaikus samazinot tās sausumu un paaugstinātu jutību.

Zīmols PHARMACERIS
Forma losjons
Vecums Visām vecuma grupām
Iedarbība Aizsargājošs
Ādas tips Problemātiska
Dzimums Sievietēm
Vīriešiem
SPF+ SPF 30
Izcelsmes valsts Polija

Ikdienas lietošanai, lai nodrošinātu maksimālu ādas aizsardzību no saules. Atbilstošs krēma daudzums uz sejas 20-30 minūtes pirms saules iedarbības. Atkārtojiet krēma lietošanu ik pēc 2 stundām un katru reizi pēc peldēšanās.

Aqua (Water), Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol (nano), Propylene Glycol, Dibutyl Adipate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, C12-15 Alkyl Benzoate, Glycerin, Phenoxyethyl Caprylate, Potassium Cetyl Phosphate, Cetyl Alcohol, Octocrylene, 1,2-Hexanediol, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Ethylhexyl Triazone, VP/Hexadecene Copolymer, Acrylates/C12-22 Alkyl Methacrylate Copolymer, Decyl Glucoside, Glyceryl Stearate, Canola (Canola) Oil, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Chondrus Crispus (Carrageenan), Tocopheryl Acetate, Arginine, Allantoin, Coco-Glucoside, Caprylic/Capric Triglyceride, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract, Xanthan Gum, BHA, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Laminaria Ochroleuca Extract.

Jums ir ieteikums vai jautājums?

Rakstiet mūsu farmaceitam, izmantojot zemākesošo formu.

Atstājiet savu atsauksmi