BEZMAKSAS piegāde uz DPD paku skapjiem visā Latvijā no 4.99EUR!
BEZMAKSAS piegāde uz DPD paku skapjiem visā Latvijā no 4.99EUR!

SILVANOLS Premium Hyaluronic Acid with Msm kapsulas, 120 gab.

SILVANOLS Premium Hyaluronic Acid with Msm kapsulas, 120 gab.

Saglabā ādas jauneklīgo izskatu un tvirtumu. Hialuronskābes un MSM jeb metilsulfonilmetāna (organisks sēra savienojums) komplekss.

Vairāk par produktu
2485

Ir noliktavā

Produkta attēls var atšķirties no reālā produkta izskata.
Derīguma termiņš: 2026-09-30
Piegāde visā Latvijā
  • Latvijas pasta pakomātsbezmaksas
  • Pasta nodaļabezmaksas
  • DPD pakomātsbezmaksas
  • Venipak pakomātsbezmaksas
  • Venipak pickup punktsbezmaksas
  • Omniva pakomātsbezmaksas
  • Smartpost pakomātsbezmaksas
  • Smartpost pickup punktsbezmaksas

  • DPD kurjers – € 2.50
    . Bezmaksas piegāde virs € 24.99

Samazinoties ādas tvirtumam, elastībai un parādoties krunciņām uz ādas, tās ir pirmās pazīmes, kas liecina, ka organismā sāk samazināties Hialuronskābe.

Hialuronskābe ir ļoti nozīmīga mūsu organisma sastāvdaļa. Cilvēkam piedzimstot, hialuronskābe ir lielā daudzumā, bet ar gadiem tās daudzums būtiski samazinās, it sevišķi pēc četrdesmit gadu vecuma.

Hialuronskābe ir ļoti spēcīgs mitrinātājs, tā līdzīgi kā sūklis spēj piesaistīt ļoti lielu ūdens daudzumu. Hialuronskābe organismā saista ūdeni, palīdz sintezēt kolagēnu un elastīnu, aizsargā no brīvajiem radikāļiem, tādējādi palīdzot ilgāk izskatīties jauniem.

Lai arī Hialuronskābe pēc uzbūves ir polisaharīds (cukura molekula), tā ir želejveida viela, kas atrodas visos ķermeņa audos, ar vislielāko koncentrāciju saistaudos, piemēram, ādā, skrimšļos.

Metilsulfonilmetāns (MSM) ir organiska sēra forma. MSM šim produktam ir pievienots kā dabiska sēra savienojuma avots, kas veido ķīmiskās saites ar hialuronskābi, lai veidotu un uzturētu ķermeņa saistaudus. Hialuronskābe un metilsulfonilmetāns (MSM) ir spēcīga divu vielu kombinācija, kas palīdz samazināt ar novecošanos saistītus procesus organismā.

Zīmols SILVANOLS
Forma kapsulas
Vecums Pieaugušajiem
Īpašības Nesatur ĢMO
Izcelsmes valsts Latvija

Pieaugušajiem pa 2 kapsulām 1 reizi dienā 2 mēnešus, lietojot ēšanas laikā un uzdzerot glāzi ūdens. Nepārsniegt ieteicamo diennakts devu.

Metilsulfonilmetāns (MSM), hidroksipropilmetilceluloze (kapsulas apvalks), nātrija hialuronāts, pretsalipes viela taukskābju magnija sāļi.

Jums ir ieteikums vai jautājums?

Rakstiet mūsu farmaceitam, izmantojot zemākesošo formu.

Atstājiet savu atsauksmi