BEZMAKSAS piegāde uz Venipak pakomātiem visā Latvijā no 9.99EUR!
BEZMAKSAS piegāde uz Venipak pakomātiem visā Latvijā no 9.99EUR!

EUCERIN Kids Dry Touch SPF 50+ krēms-gels, 200 ml

EUCERIN Kids Dry Touch SPF 50+ krēms-gels, 200 ml

Eucerin Kids Sensitive Protect SPF 50+ sauļošanās losjons ir sauļošanās losjons bērniem, kas nomierina jutīgu, jaunu ādu un aizsargā to pret saules radītiem apdegumiem un saules izraisītiem ilgtermiņa bojājumiem.

1390 2780 30d zemākā cena: € 13.90

Ir noliktavā

Produkta attēls var atšķirties no reālā produkta izskata.
Derīguma termiņš: 2026-04-30
Piegāde visā Latvijā
  • Latvijas pasta pakomāts – € 1.85
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Pasta nodaļa – € 1.85
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • DPD pakomāts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Venipak pakomātsbezmaksas
  • Venipak pickup punktsbezmaksas
  • Omniva pakomāts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Smartpost pakomāts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Smartpost pickup punkts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95

  • DPD kurjers – € 2.50
    . Bezmaksas piegāde virs € 24.99

Eucerin SUN Kids Dry Touch gels SPF50+ - Ļoti augsta aizsardzība pret sauli ar SPF50+, kas piemērota jutīgai mazuļu ādai no 3 mēnešu vecuma. Piemērots gan sejai, gan ķermenim. Bez smaržvielām. Īpaši viegla formula, kas ātri iesūcas un neatstāj svītras. Īpaši ūdensizturīgs, smiltis atgrūdošs un piemērots jutīgajai acu zonai. Piemērots arī atopiskai ādai.

Zīmols EUCERIN
Forma krēms-gels
Vecums Bērniem
Īpašības Bez smaržvielām
Iedarbība Aizsargājošs
Ādas tips Visiem ādas tipiem
SPF+ SPF 50+
Izcelsmes valsts Polija
Izvēlieties līdzekli, kas nodrošina bērna ādai piemērotu saules aizsardzības līmeni. Tam jābūt īpaši izstrādātam jutīgai jauniešu ādai un piemērotam viņu vecumam. Ja vien iespējams, pārklājiet mazo ādu ar aizsargapģērbu un pārliecinieties, ka izmantojat pietiekami daudz saules aizsarglīdzekļu uz visām nesegtajām vietām. Nesen veikts Eucerin pētījums2 atklāja, ka 88 % vecāku bērniem lieto mazāku līdzekļa daudzumu, nekā ieteikts. Katrai no numurētajām ķermeņa zonām zemāk redzamajā diagrammā mēs iesakām mainīt izsmidzināmo līdzekļu skaitu atkarībā no vecuma: 3-5 gadu vecumam: Aptuveni 5 izsmidzinājumi uz katru zonu 6-10 gadu vecums: Aptuveni 5 izsmidzinājumi uz katru zonu: No 7 līdz 10 sūknīšiem uz vienu zonu. Pārliecinieties, ka visas atklātās zonas saņem nepieciešamo aizsardzību. Dažas daļas ir viegli palaist garām. Neaizmirstiet aiz ausīm, kakla aizmugurē, mugurā un plecos, kā arī uz rokām un kājām, roku aizmugurē un bērna peldkostīma malās. Eucerin pētījuma rezultāti² par to, cik efektīvi bērniem tiek uzklāts saules krēms, tika attēloti avatārā. Pētījumā tika konstatēts, ka vidēji 6,6 % no visa bērna ķermeņa ir nepietiekami aizsargāti no saules stariem. Sarkanā krāsa diagrammā zemāk norāda vietas, kas ir vismazāk aizsargātas ar saules aizsargkrēmu, un apsārtuma intensitāte mainās atkarībā no tā, cik daudz bērnu nebija pienācīgi aizsargāti šajā zonā. 2 Beiersdorf pētījums `Sunscreen application routine and UV protective behavior of parents', D. Roggencamp et al, publicēts 27. EADV kongresā 2018, Parīze, Francija. Plakāts Nr. P1684. Paraugs: 17 bērni un 17 pieaugušie, kuri uzklāja līdzekli savam bērnam.
Aqua, Alcohol Denat., Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate,Butyl Methoxydibenzoylmethane, Bis-Ethylhexyloxyphenol MethoxyphenylTriazine, C12-15 Alkyl Benzoate, Distarch Phosphate, Ethylhexyl Triazone,Dibutyl Adipate, Glyceryl Stearate Citrate, Hydrogenated Coco-Glycerides,Myristyl  Myristate,  Dicaprylyl  Carbonate,  Diethylamino  HydroxybenzoylHexyl Benzoate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Diethylhexyl ButamidoTriazone,HydrogenatedRapeseedOil,CoperniciaCeriferaCera,Glycerin,Glycyrrhetinic Acid, Glycyrrhiza Inflata RootExtract, Tocopherol,  Xanthan  Gum,  C18-38Alkyl Hydroxystearoyl Stearate, Cetyl Palmitate,Silica  Dimethyl  Silylate,  Sodium  Hydroxide,CaprylylGlycol,Hydroxyacetophenone,Trisodium EDTA, Phenoxyethanol
Jums ir ieteikums vai jautājums?

Rakstiet mūsu farmaceitam, izmantojot zemākesošo formu.

Atstājiet savu atsauksmi