BEZMAKSAS piegāde uz Venipak pakomātiem visā Latvijā no 9.99EUR!
BEZMAKSAS piegāde uz Venipak pakomātiem visā Latvijā no 9.99EUR!

EUCERIN SUN Actinic Control MD SPF 100 saules aizsarglīdzeklis, 80 ml

EUCERIN SUN Actinic Control MD SPF 100 saules aizsarglīdzeklis, 80 ml

Eucerin Sun Actinic Control MD SPF100 Fluid ir sertificēta medicīnas ierīce ar SPF100 UVB un UVA aizsardzību aktīniskās keratozes un nemelanomas ādas vēža profilaksei.

1648 3295 30d zemākā cena: € 16.48

Ir noliktavā

Produkta attēls var atšķirties no reālā produkta izskata.
Derīguma termiņš: 2026-04-30
Piegāde visā Latvijā
  • Latvijas pasta pakomāts – € 1.85
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Pasta nodaļa – € 1.85
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • DPD pakomāts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Venipak pakomātsbezmaksas
  • Venipak pickup punktsbezmaksas
  • Omniva pakomāts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Smartpost pakomāts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Smartpost pickup punkts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95

  • DPD kurjers – € 2.50
    . Bezmaksas piegāde virs € 24.99

-Sertificēta medicīnas ierīce ar SPF 100 UVB un UVA aizsardzību - Aizsargā no aktīniskās keratozes un nemelanomas ādas vēža - Viegla tekstūra ikdienas lietošanai Aktīniskās keratozes un nemelanomas ādas vēža profilaksei Viegla lokāla medicīnas ierīce aktīniskās keratozes un nemelanomas ādas vēža profilaksei vai kā papildinoša kopšana aktīniskās keratozes ārstēšanā. Ar SPF 100 nodrošina ļoti augstu UVB un UVA aizsardzību. Viegli uzklājamā, vieglā fluīda tekstūra ir lieliski piemērota ikdienas lietošanai. Actinic Control MD ar SPF 100 ir sertificēta medicīnas ierīce aktīniskās keratozes un nemelanomas ādas vēža profilaksei. Turklāt to izmanto aktīniskās keratozes papildu ārstēšanai. UV izraisīti DNS bojājumi keratinocītos var izraisīt aktīnisko keratozi. Aktīniskā keratoze ir izplatītākais ādas pirmsvēža stāvoklis, kas, ja netiek ārstēts, var pāriet nemelanomas ādas vēzī (plakanšūnu karcinomā). Tomēr atbilstošs sauļošanās aizsarglīdzeklis var visu mainīt. Actinic Control MD augsto efektivitāti nodrošina tā augstais SPF 100. Jo augstāks SPF, jo vairāk tiek bloķēti UVB stari, kas ir šūnu bojājumu galvenais cēlonis. Jo vairāk tiek bloķēti UVB stari, jo mazāk šūnu bojājumu āda uzkrāj saules iedarbības laikā. Piemēram, SPF 100 bloķē aptuveni 99 % UVB staru. Turklāt augstais SPF 100 līmenis var arī kompensēt nepietiekamu sauļošanās aizsarglīdzekļa lietošanu. Kā vieglas tekstūras fluīds tas ir piemērots ikdienas lietošanai, jo ir patīkami uzklājams un ļauj viegli nodrošināt aizsardzību, izbaudot ikdienas āra aktivitātes.

Zīmols EUCERIN
Forma saules aizsarglīdzeklis
Vecums Pieaugušajiem
Iedarbība Aizsargājošs
Ādas tips Visiem ādas tipiem
Dzimums Sievietēm
Vīriešiem
SPF+ SPF 100
Izcelsmes valsts Vācija
Izvēlieties izstrādājumu, kas nodrošina jūsu ādai piemērotu aizsardzības līmeni. Tam jābūt aizsargājošam pret UVB un UVA stariem un piemērotam jūsu ādas stāvoklim. Svarīgi ir lietot pietiekamu līdzekļa daudzumu, kas ir 2 mg uz ādas cm2, un regulāri to uzklāt atkārtoti. Jūs varat izmantot pirkstu, lai aptuveni izmērītu nepieciešamo daudzumu. Pirksta garums atbilst aptuveni diviem gramiem produkta. Papildu informāciju skatiet lietošanas instrukcijā, kas sniegta produkta lietošanas instrukcijā. Uzklājiet šādi: Sejas: ½ pirksta garumā apmēram 1 g Kakla: ½ pirksta garumā apmēram 1 g Galvas āda: Uz apakšdelma: ½ pirksta garumā apmēram 1 g Uz plaukstas: ½ pirksta garumā apmēram 1 g Uz plaukstas muguras: ½ pirksta garumā apmēram 1 g. Uz plaukstas muguras: ½ pirksta garumā apmēram 1 g. Nodrošiniet, lai visas atklātās zonas saņemtu nepieciešamo aizsardzību. Dažas daļas ir viegli palaist garām. Neaizmirstiet par ausīm, kakla aizmuguri, muguru un pleciem, roku mugurdaļām, plaukstām un pēdām, kā arī peldkostīmu malām. Eucerin pētījumi1 liecina, ka vidēji aptuveni 14 % sieviešu ķermeņa muguras un 22 % vīriešu ķermeņa muguras bieži vien ir pakļauti saules stariem bez jebkādas aizsardzības. Tāpēc ir svarīgi neaizmirst nevienu zonu. 1 Beiersdorf 2016. gada iekšējais pētījums par saules aizsarglīdzekļu lietošanu 52 cilvēku (29 sievietes, 23 vīrieši) izlasē.
Aqua, Alcohol Denat, Butylene Glycol Dicaprylate-Dicaprate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Dibutyl Adipate, Distarch Phosphate, Ethylhexyl Triazone, Homosalate, C12-15 Alkyl Benzoate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Titanium Dioxide - nano, Silica Dimethyl Silylate, Glyceryl Stearate, Hydrogenated Rapeseed Oil, Stearyl Alcohol, Glycerin, Xanthan Gum, Sodium Stearoyl Glutamate, Silica, Chondrus Crispus Extract, Acrylates-C10-30-Alkyl-Acrylate-Crosspolymer, Dimethicone, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, 1-2-Hexanediol, Pentylene Glycol, Sodium Hydroxide, EDTA
Jums ir ieteikums vai jautājums?

Rakstiet mūsu farmaceitam, izmantojot zemākesošo formu.

Atstājiet savu atsauksmi