BEZMAKSAS piegāde uz DPD paku skapjiem visā Latvijā no 9.99EUR!
BEZMAKSAS piegāde uz DPD paku skapjiem visā Latvijā no 9.99EUR!

EUCERIN Sun Body Oil Control Aerosol SPF 50 sprejs, 200 ml

EUCERIN Sun Body Oil Control Aerosol SPF 50 sprejs, 200 ml

Izmēģiniet Eucerin Sun Spray Transparent Dry Touch Sensitive Protect SPF 50 sauļošanās aizsargaerosolu, kas ir piemērots jutīgai ādai, tostarp ar noslieci uz akni.

1756 3192 30d zemākā cena: € 17.56

Ir noliktavā

Produkta attēls var atšķirties no reālā produkta izskata.
Derīguma termiņš: 2026-05-30
Piegāde visā Latvijā
  • Latvijas pasta pakomāts – € 1.85
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Pasta nodaļa – € 1.85
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • DPD pakomātsbezmaksas
  • Venipak pakomāts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Venipak pickup punkts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Omniva pakomāts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Smartpost pakomāts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Smartpost pickup punkts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95

  • DPD kurjers – € 2.50
    . Bezmaksas piegāde virs € 24.99


- Augsta aizsardzība pret sauli - Progresīva Spektrālā tehnoloģija: aizsardzība pret UVA/UVB starojumu un HEVIS gaismu - Jutīgai ādai, tostarp ādai ar noslieci uz akni UV stari ir saules izraisītu ādas bojājumu galvenais iemesls, bet arī augstas enerģijas redzamā (HEVIS) gaisma var rosināt brīvo radikāļu iedarbību, kas ādai izraisa papildu stresu. Progresīvā Spektrālā tehnoloģija apvieno plaša spektra un fotostabilus UVA/UVB filtrus augstai aizsardzībai pret UV starojumu ar likohalkonu A, lai neitralizētu UVA un HEVIS gaismas radītos brīvos radikāļus.¹ ¹ Atbilst Cosmetics Europe noteiktajiem augstajiem standartiem aizsardzībai pret UVA un UVB starojumu. UVA starojuma aizsardzības līmenis pārsniedz ES ieteikumu. ĪPAŠĪBAS: - ātri absorbējas - nav taukains - nav lipīgs - ūdensnoturīgs - vienlaidu strūklā izsmidzināms uz dažādām ķermeņa zonām.

Zīmols EUCERIN
Forma sprejs
Vecums Pieaugušajiem
Iedarbība Aizsargājošs
Ādas tips Visiem ādas tipiem
Dzimums Sievietēm
Vīriešiem
SPF+ SPF 50
Izcelsmes valsts Vācija
Lietojiet ārā vai labi vēdināmās telpās. Lietošanas laikā un pēc lietošanas turēt prom no aizdegšanās avotiem. Pirms lietošanas labi sakratīt. Neizsmidzināt tieši uz sejas/neievada. Pirms atrašanās saulē bagātīgi uzklājiet uz ādas un regulāri uzklājiet atkārtoti, īpaši pēc peldes, svīšanas vai žāvēšanas ar dvieli, lai saglabātu sākotnējo aizsardzības līmeni. Lietojot mazāku daudzumu, aizsardzības līmenis ievērojami samazināsies. Nepalieciet saulē pārāk ilgi pat tad, ja lietojat saules aizsargkrēmu. Pārmērīga atrašanās saulē kaitē jūsu veselībai. Sargājiet zīdaiņus un mazus bērnus no tiešiem saules stariem. Ļaujiet līdzeklim pilnībā iesūkties ādā un izvairieties no tiešas saskares ar audumiem vai cietām virsmām, lai izvairītos no traipiem. Izvairieties no saskares ar acīm. Lietojiet aizsargapģērbu un uzklājiet pietiekamu daudzumu saules aizsargkrēma uz atklātām ķermeņa daļām. Saules aizsargkrēms nenodrošina 100% aizsardzību. Draudi: Ļoti viegli uzliesmojošs aerosols. Konteiners zem spiediena: karstuma ietekmē var eksplodēt. Sargāt no karstuma, karstām virsmām, dzirkstelēm, atklātas liesmas un citiem aizdegšanās avotiem. Nedūmot. Neizsmidzināt uz atklātas liesmas vai citiem aizdegšanās avotiem. Neielauzt un nededzināt pat tad, ja tvertne ir tukša. Sargāt no saules gaismas. Nepakļaut iedarbībai temperatūrā, kas pārsniedz 50 °C. Sargāt no bērniem.
Alcohol Denat, Butane, Isobutane, Propane, C12-15 Alkyl Benzoate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Ethylhexyl Salicylate, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Caprylic/Capric Triglyceride, Dibutyl Adipate, Ethylhexyl Triazone, Dicaprylyl Carbonate, Acrylates Octylacrylamide Copolymer, Diethylhexyl Butamido Triazone, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Glycyrrhetinic Acid, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Tocopherol, Aqua, Parfum
Jums ir ieteikums vai jautājums?

Rakstiet mūsu farmaceitam, izmantojot zemākesošo formu.

Atstājiet savu atsauksmi