BEZMAKSAS piegāde uz Venipak pakomātiem visā Latvijā no 9.99EUR!
BEZMAKSAS piegāde uz Venipak pakomātiem visā Latvijā no 9.99EUR!

EUCERIN Sun Oil Control SPF 50+ saules aizsarglīdzeklis, 50 ml

EUCERIN Sun Oil Control SPF 50+ saules aizsarglīdzeklis, 50 ml

Eucerin Oil Control SPF 50 sauļošanās želejveida krēms ir ikdienas sejas sauļošanās līdzeklis taukainai ādai un ādai ar noslieci uz akni.

1390 2780 30d zemākā cena: € 13.90

Ir noliktavā

Produkta attēls var atšķirties no reālā produkta izskata.
Derīguma termiņš: 2026-02-28
Piegāde visā Latvijā
  • Latvijas pasta pakomāts – € 1.85
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Pasta nodaļa – € 1.85
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • DPD pakomāts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Venipak pakomātsbezmaksas
  • Venipak pickup punktsbezmaksas
  • Omniva pakomāts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Smartpost pakomāts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Smartpost pickup punkts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95

  • DPD kurjers – € 2.50
    . Bezmaksas piegāde virs € 24.99

- Augsta sejas aizsardzība pret sauli - Uzlabota spektra tehnoloģija: Aizsardzība pret UVA/UVB un HEVIS gaismu - Taukainai ādai un ādai ar noslieci uz akni Izcils sauļošanās līdzeklis sejai, kuras āda ir taukaina un ar noslieci uz akni, novērš spīdumu uz 8 stundām. Eucerin uzlabotā spektra tehnoloģija piedāvā ļoti augsta faktora aizsardzību pret UVA/UVB un HEVIS gaismas aizsardzību. Sauļošanās līdzeklis atbalsta arī pašas ādas DNS atjaunošanas mehānismu un iekļauj sebumu regulējošu eļļas kontroles tehnoloģiju.

Zīmols EUCERIN
Forma saules aizsarglīdzeklis
Vecums Pieaugušajiem
Pusaudžiem
Iedarbība Aizsargājošs
Ādas tips Taukaina
Dzimums Sievietēm
Vīriešiem
SPF+ SPF 50+
Izcelsmes valsts Vācija
Uzklājiet no rīta parastā dienas kopšanas līdzekļa vietā vai zem tā. Saules aizsardzība ar augstu SPF ir īpaši svarīga, ja lietojat medikamentus pret pinnēm vai esat lietojis ādas pīlinga līdzekļus, jo abas šīs procedūras var padarīt ādu vēl jutīgāku pret sauli. Var lietot kopā ar citiem Eucerin sejas kopšanas līdzekļiem, piemēram, Eucerin DERMOPURE līnijas produktiem. Jūsu āda uzreiz tiek pasargāta no saules stariem - nav nepieciešams gaidīšanas laiks, pēc tam, ja nepieciešams, izmantojiet dekoratīvo kosmētiku. Saules aizsardzība nav paredzēta tikai tiem, kas peldas saulē. Arī viegla vai mērena saules iedarbība ir kaitīga ādai, un āda ar noslieci uz pinnēm ir īpaši jutīga pret hiperpigmentāciju, ko saule viegli pastiprina. Tāpēc ir ļoti svarīgi ikdienas ādas kopšanas rutīnā iekļaut saules aizsardzību. Uzziniet vairāk sadaļā Saules aizsardzības nozīme ikdienas procedūrās.
Aqua, Alcohol Denat., Butylene Glycol DicaprylateDicaprate, C12-15 Alkyl Benzoate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Dibutyl Adipate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Silica, Ethylhexyl Triazone, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Cetearyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Silica Dimethyl Silylate, Copernicia Cerifera Cera, Glycyrrhetinic Acid, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Carnitine, Glycerin, Dimethicone, Xanthan Gum, Carrageenan, Sodium Chloride, Sodium Stearoyl Glutamate, Hydroxypropyl Methylcellulose, Sodium Hydroxide, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, Decylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Hydroxyacetophenone
Jums ir ieteikums vai jautājums?

Rakstiet mūsu farmaceitam, izmantojot zemākesošo formu.

Atstājiet savu atsauksmi