BEZMAKSAS piegāde uz Venipak pakomātiem visā Latvijā no 9.99EUR!
BEZMAKSAS piegāde uz Venipak pakomātiem visā Latvijā no 9.99EUR!

EUCERIN Sun Photoaging Control SPF 50+ saules aizsarglīdzeklis, 50 ml

EUCERIN Sun Photoaging Control SPF 50+ saules aizsarglīdzeklis, 50 ml

Eucerin Sun Fluid Photoaging Control SPF 50 ir sejas sauļošanās līdzeklis visiem ādas tipiem ikdienā ar pretnovecošanas īpašībām, kas pasargā no fotonovecošanas.

1390 2780 30d zemākā cena: € 13.90

Ir noliktavā

Produkta attēls var atšķirties no reālā produkta izskata.
Derīguma termiņš: 2026-03-30
Piegāde visā Latvijā
  • Latvijas pasta pakomāts – € 1.85
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Pasta nodaļa – € 1.85
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • DPD pakomāts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Venipak pakomātsbezmaksas
  • Venipak pickup punktsbezmaksas
  • Omniva pakomāts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Smartpost pakomāts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95
  • Smartpost pickup punkts – € 1.99
    . Bezmaksas piegāde virs € 19.95

  • DPD kurjers – € 2.50
    . Bezmaksas piegāde virs € 24.99

Labākais sejas sauļošanās līdzeklis visiem ādas tipiem. Palīdz novērst fotonovecošanu un ievērojami samazina grumbas. Sejas sauļošanās līdzeklis ar pretnovecošanas īpašībām, kas pasargā no fotonovecošanas. UV gaisma ir saules izraisītu ādas bojājumu galvenais iemesls, bet augstas enerģijas redzamā (HEVIS) gaisma var ierosināt arī brīvo radikāļu iedarbību, kas izraisa papildu stresu ādai. Eucerin Sun Fluid Photoaging Control SPF 50 ir sejas sauļošanās līdzeklis visiem ādas tipiem ikdienā. Uzlabotā Spektrālā tehnoloģija apvieno platjoslas un fotostabilus UVA/UVB filtrus [1] augstai aizsardzībai pret UV starojumu ar likohalkonu A, lai neitralizētu UVA un HEVIS gaismas radītos brīvos radikāļus. Sauļošanās līdzeklis ar pretnovecošanas iedarbību iekļauj arī gliciretīnskābi, kas atbalsta pašas ādas DNS atjaunošanas mehānismu. Formula ir papildus bagātināta ar īsās un garās ķēdes hialuronskābi un redzami samazina grumbas sejas un dekoltē zonā. Eucerin Sun Fluid Photoaging Control SPF 50 ir bez aromāta, un tam ir patīkama, viegla tekstūra, kas ātri absorbējas. Klīniskie un dermatoloģiskie pētījumi pierāda ļoti labu panesamību jutīgai ādai. [1] Atbilst UVA un UVB augstajiem aizsardzības standartiem, ko nosaka Cosmetics Europe. UVA aizsardzības līmeņi pārsniedz ES ieteikumu.

Zīmols EUCERIN
Forma saules aizsarglīdzeklis
Vecums Pieaugušajiem
Iedarbība Aizsargājošs
Ādas tips Visiem ādas tipiem
Dzimums Sievietēm
Vīriešiem
SPF+ SPF 50+
Izcelsmes valsts Vācija
Pirms sauļošanās bagātīgi uzklājiet uz sejas un bieži uzklājiet atkārtoti, īpaši pēc peldes, svīšanas vai noslaucīšanās ar dvieli, lai saglabātu sākotnējo aizsardzību. Samazinot daudzumu, ievērojami samazināsies aizsardzības līmenis. Nepalieciet pārāk ilgi saulē pat tad, ja lietojat saules aizsarglīdzekli. Pārmērīga saules iedarbība ir nopietns drauds veselībai. Sargājiet zīdaiņus un mazus bērnus no tiešiem saules stariem. Izvairieties no saskares ar acīm. Ļaujiet līdzeklim pilnībā iesūkties un izvairieties no tiešas saskares ar tekstilizstrādājumiem un cietām virsmām, lai novērstu traipu veidošanos. Uzmanības lodziņš: Saules aizsardzība nav paredzēta tikai saules peldētājiem. Viegla vai mērena ikdienas sauļošanās ietekmē arī ādu. Tāpēc ir svarīgi iekļaut saules aizsardzību ikdienas ādas kopšanas rutīnā. Uzziniet vairāk sadaļā Saules aizsardzības nozīme ikdienas procedūrās.
Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Glycerin, Alcohol Denat., Butyl Methoxydibenzoylmethane, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Ethylhexyl Triazone, Dibutyl Adipate, Distarch Phosphate, Tapioca Starch, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Glyceryl Stearate Citrate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Behenyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Sodium Hyaluronate, Glycyrrhetinic Acid, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Copernicia Cerifera Cera, Carrageenan, Xanthan Gum, Hydroxypropyl Methylcellulose, Silica, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Sodium Hydroxide, Hydroxyacetophenone, Ethylhexylglycerin, Benzyl Alcohol
Jums ir ieteikums vai jautājums?

Rakstiet mūsu farmaceitam, izmantojot zemākesošo formu.

Atstājiet savu atsauksmi