BEZMAKSAS piegāde uz Venipak pakomātiem visā Latvijā no 9.99EUR!
BEZMAKSAS piegāde uz Venipak pakomātiem visā Latvijā no 9.99EUR!

LABRAINS CleanSea Skin Perfecting pīlings-maska, 50 ml

LABRAINS CleanSea Skin Perfecting pīlings-maska, 50 ml

Svaiga, mitrinoša, nekairinoša ādas pīlinga maska.

4094

Ir noliktavā

Produkta attēls var atšķirties no reālā produkta izskata.
Derīguma termiņš: 2026-05-30
Piegāde visā Latvijā
  • Latvijas pasta pakomātsbezmaksas
  • Pasta nodaļabezmaksas
  • DPD pakomātsbezmaksas
  • Venipak pakomātsbezmaksas
  • Venipak pickup punktsbezmaksas
  • Omniva pakomātsbezmaksas
  • Smartpost pakomātsbezmaksas
  • Smartpost pickup punktsbezmaksas

  • DPD kurjersbezmaksas

Visiem ādas tipiem.  Augstākās kvalitātes, viegls atjaunojošs pīlings veselīgākai sejas ādai.  Šī mitrinošā, nekairinošā sejas maska nodrošina visaugstākā SPA līmeņa mirdzumu mājas apstākļos.  Sastāvā esošais lamelārā ūdens gels, neizraisot iekaisumu, progresīvi un kontrolēti izkliedē alfa-hidroksiskābes (AHA), lai bez kairinājuma jums nodrošinātu AHA sniegtās priekšrocības.  Tas padara šo produktu par ideālu risinājumu, lai izlīdzinātu un atdzīvinātu pat visjutīgāko ādu.  Samazina redzamos plankumus, palīdz noņemt ādas virsmas atmirušās šūnas, taukus, toksīnus, baktērijas un uzlabo ādas struktūras izskatu.   Vēl viena īpaša sastāvdaļa šajā vienreizīgi maigajā sejas pīlinga formulā ir rizobijas sveķi - unikāls biopolimērs, ko iedvesmojusi dabas bagātība un kas uztur ādas mitrumu.  Tas nodrošina ilgstošu, atsvaidzinošu nomierinošu iedarbību un ievērojami samazina tumšos lokus zem acīm, vienlaikus apgādājot ādu ar ūdeni un palīdzot uzlabot līniju un grumbu izskatu.  Āda izskatās gludāka, maigāka un vienmērīgāka ar jauneklīgu mirdzumu.

Zīmols LABRAINS
Forma pīlings-maska
Vecums Pieaugušajiem
Īpašības Dabīgs
Iedarbība Attīrošs
Ādas tips Visiem ādas tipiem
Dzimums Sievietēm
Vīriešiem
Izcelsmes valsts Latvija

Uz tīras, sausas vai mitras ādas uzklāj vienmērīgu produkta kārtu. Ļauj šim slānim pilnībā nožūt, pēc tam noskalo ar remdenu ūdeni. Tad, atkarībā no vēlamajiem rezultātiem vai jūsu ādas īpašajām vajadzībām, lietojiet vispiemērotāko LABRAINS serumu un sejas krēmu (RESISTAGE vai REDRESS). Vislabāk lietot vakarā, divreiz nedēļā. Uz maskas, kad tā nožuvusi, var uzklāt citus produktus. 

INCI: : Aqua, Glycerin, Xanthan gum, Sodium levulinate, Rhizobian gum, Caprylic/capric triglyceride, Arginine, Sclerotium gum, Parfum, Glycolic acid, Lecithin, Sodium anisate, Pullulan, Lactic acid, Sodium magnesium silicate, Citric acid, Sodium phytate, Silica, Parfum,Calluna Vulgaris extract, Laminaria Ochroleuca extract

Jums ir ieteikums vai jautājums?

Rakstiet mūsu farmaceitam, izmantojot zemākesošo formu.

Atstājiet savu atsauksmi
Dana
23.08.2023
Labākā dārgā segmenta maska, kuru esmu lietojusi. Mana sejas āda ir daudz cietusi un ar vairākām problēmām: dziļas rētas, zemādas pumpas, apsārtums, sarkani pleķi... Tādēļ, ja pat es uzreiz ievēroju, ka pēc šīs maskas lietošanas āda ir starojošāka, tad tā noteikti vēl izteiktāk iedarbotos uz tādu ādu, kas ir bez vai minimālām problēmām. Nav brīnumlīdzeklis, bet visu aprakstā solīto tiešām paveic.
Maska ir maiga, nekož, nav vajadzīgs daudz (jāspiež uzmanīgi); lietojot divreiz nedēļā, ātri beidzas. Noteikti pirkšu atkārtoti, katra eiro vērta.